Succesverhalen

Succesverhaal Nigel Deckers

Succes verhaal – Nigel Deckers – Car Care Venray
Al enkele jaren krijgt Nigel ondersteuning van Forta4U en heeft hij verschillende trajecten doorlopen. De trajecten hebben er mede voor gezorgd dat Nigel klaar was voor de volgende stap: gaan werken. “Ik zat in een diep dal en ik zat veel thuis. Een daginvulling of werk zorgde voor ritme en hielp me uit dit dal.”
Re-integratiebegeleider Dion is in juni 2022 het ‘Naar Werk’ traject met Nigel aan gegaan. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een passende en leuke uitdaging. Al snel werd duidelijk dat Nigel vanaf jongs af aan passie heeft voor auto’s en autotechniek. Daarom hebben Dion en Nigel bedrijven in de regio in de autobranche in kaart gebracht. Ze hebben samen enkele bedrijven benaderd en uitgezocht waar kansen lagen voor Nigel.
Tijdens de zoektocht kwam Car Care Venray in beeld. Car Care Venray is een professioneel autopoetsbedrijf. Zowel bedrijven als particulieren kunnen er terecht voor het reinigen van personen- of bedrijfsauto’s. Na enkele positieve gesprekken werd duidelijk dat er bij deze werkgever mogelijkheden lagen voor Nigel. In overleg met de eigenaar van Car Care Venray, Karim, is er gekozen om eerst een proefplaatsing in te zetten. In september 2022 is deze proefplaatsing gestart en is Nigel begonnen als autopoetser.
Tijdens de proefplaatsing heeft Nigel de kans gekregen om ervaring op te doen en te laten zien dat hij het kan. Daarnaast hebben zowel werkgever als Nigel kunnen ervaren of er een match was. Deze was er zeker! Beiden waren zeer tevreden en dit heeft ervoor gezorgd dat Nigel een contract heeft aangeboden gekregen. Nigel heeft dit volledig aan zichzelf te danken door zich 100% in te zetten. Eigenaar Karim was binnen zijn bedrijf nog nieuw met de doelgroep. Hij is erg tevreden over Nigel. “Nigel is erg gemotiveerd, heeft plezier in zijn werk en komt altijd op tijd.”
Vanaf de start van de proefplaatsing kwam Jobcoach Laura in beeld. Elke kandidaat en elk traject is anders. Daarom hebben Nigel, de werkgever en Laura onderzocht waar Nigel zijn persoonlijke uitdagingen en doelen lagen. Wanneer Nigel op de werkvloer, tijdens zijn werkzaamheden of privé tegen deze uitdagingen aanliep, was Laura er voor hem om dit samen zo goed mogelijk op te pakken. Daarnaast heeft Laura Nigel ondersteunt bij het eigen maken van de werkzaamheden, werd de balans tussen een gekaderd takenpakket maar met voldoende uitdaging goed in de gaten gehouden en wanneer nodig ondersteunde Laura Nigel in de communicatie richting zijn werkgever.
“Op het werk is het echt lachen. Ik zit op mijn plek en ook vertrouwen ze me volledig. Dit geeft mij een goed gevoel.” Zegt Nigel met een brede lach tegen Laura. Daarnaast kan Nigel op deze werkplek gebruik maken van zijn kwaliteiten. “Mijn perfectionisme kon wel eens als een belemmering gezien worden, hier is het juist een kwaliteit van mij.”
In het nieuwe jaar wordt Nigel zijn takenpakket uitgebreid. Een passende functie mét mogelijkheden voor de kandidaat om zich verder te ontwikkelen, dat is waar Forta4U voor gaat. Nigel kijkt hier erg naar uit en grijpt deze uitdaging met beide handen aan.
Wat Forta4U in de afgelopen jaren voor Nigel heeft betekend? “Voorheen had ik nooit gedacht ik tot hier zou komen. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Forta4U achter me stond. Zelfs toen ik ging verhuizen, ging Forta4U met mij mee..”
Wij zijn erg trots op alle stappen die Nigel in de afgelopen jaren heeft gezet!

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder