Succesverhalen

Liesbeth’s Grand Café

Aan het woord is Jules, bedrijfsleider.

Aan hem stellen wij twee vragen welke ook gelijk het type bedrijf markeert;

Wat is jouw intrinsieke motivator Jules?

”Iedereen moet een kans krijgen om bij te dragen aan onze maatschappij, mensen moeten in hun kracht worden gezet.”

Welke waarde woorden omschrijven jou – in geval “Bij Liesbeth’s” het beste?

”Betrokkenheid en gelijkwaardigheid op de werkvloer. Stabiliteit en vastigheid bieden in werkzaamheden. Mensen zijn niet allemaal hetzelfde echter wel degelijk leerbaar!”

Als je bij Liesbeths café binnenloopt is er totaal geen besef of gevoel dat hier allemaal gecreëerde kansen zijn geboden. Het lijkt erop dat deze horeca tijgers hiervoor geboren zijn. Een diversiteit aan collega’s. Twee van deze collega’s begeleiden wij naar de weg van zelfstandigheid en vooral zelfwaarde. Samen met de werkgever hebben wij gedacht in creatieve oplossingen.

Marco bijvoorbeeld heeft veel structuur nodig gehad, in horeca is dit vooral ook lastig te behouden. Echter door een goede afstemming in werkinstructies, passende voorbereiding is een goed geoliede machine geschapen tussen alle onderdelen van het werkproces. Lieke – een andere kandidaat van ons – werkt nu als ‘runner’ en is groeiende in haar loonwaarde, met als resultaat een beter zelfvertrouwen! Ook voor haar was wisselende uren en diensten een uitdaging!

….Lieke vertelt… ”jobcoaching is fijn omdat ik gehoord word buiten mijn werk en dat ik hier dingen kan bespreken die ik direct met mijn werkgever ook erg spannend vind”…..

Dit is niet zomaar een werkgever, dit is een mogelijkmaker van de zuiverste graad!!

 

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder