Onze oplossingen

Forta4u Advies

Je wilt graag invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen jouw organisatie. Hier komt veel bij kijken. Want waar begin je? Wij nemen je bij de hand en stellen op basis van onze inventarisatie een gericht stappenplan op. Tevens begeleiden we de implementatie van deze aanpak, zodat jij succesvol aan de slag kunt. 

  • Iedereen heeft een talent en iedereen heeft iets te bieden

    Daar zijn wij van overtuigd. Toch is het niet altijd vanzelfsprekend dat mensen hun talenten kunnen ontplooien. We leven in een maatschappij waar iedereen een oordeel over ons heeft. Een omgeving waarin onze innerlijke krachten niet worden erkend. Wij denken hier anders over. Wij weten dat binnen ieder bedrijf mogelijkheden zijn om jong-volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol in te zetten. Met onze kennis en expertise brengen we de mogelijkheden in een plan van aanpak voor jouw organisatie in kaart. Indien gewenst begeleiden wij jouw organisatie ook bij de implementatie hiervan. Zo benut jij de kwaliteiten van deze doelgroep optimaal en is succes gegarandeerd!

  • SROI verplichtingen, zo regel je dat!

    Overheden kunnen bij het verstrekken van aanbestedingen of opdrachten, de werkgever verplichten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het traject te betrekken. Dit wordt ook wel een SROI verplichting genoemd. Vaak zien wij dat werkgevers de invulling van deze verplichting niet de aandacht geven die het verdient. Zonde! Wij verdubbelen de kans op succes bij aanbestedingen en opdrachten door jou als werkgever hier goed op voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk, toch?

  • Indicatie Banenafspraak in de praktijk

    De Indicatie Banenafspraak: een begrip dat veel werkgevers waarschijnlijk bekend in de oren klinkt maar dat nog veel vraagtekens met zich meebrengt. Een Indicatie Banenafspraak is een verklaring die werknemers krijgen wanneer zij door ziekte of handicap niet in staat zijn het minimumloon te verdienen. “Oke, maar wat betekent dat voor mij als werkgever? Aan welke wet-en regelgeving moet mijn organisatie voldoen?” Onze experts nemen deze onduidelijkheden bij jou weg en voorzien jou van de juiste kennis en informatie. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!