We helpen je graag

Heb je een vraag?

We kunnen ons voorstellen dat je na het bekijken van onze website toch nog met verschillende vragen blijft zitten. Daarom hebben we de belangrijkste vragen voor jou alvast beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Of begrijp je het antwoord niet helemaal? Geen probleem! Neem dan contact met ons op tel: 077-3545866 of via het onderstaand contactformulier. Wij helpen jou graag verder!

 

FAQ

 • Wat doet Forta4u?

  Wij bieden jong-volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooiere toekomst – en realiseren deze ook. Wij vinden een passende werkplek die hun kwaliteiten benadrukt en begeleiden hen met een-op-een begeleiding in dit proces. Daarnaast ontzorgen we werkgevers in hun dagelijkse werkzaamheden met deze doelgroep. 

 • Wat kan Forta4u voor mij betekenen?

  Wij bieden jou een mooiere toekomst – en realiseren deze ook. Dit doen wij aan de hand van onze jobcoachtrajecten, re-integratietrajecten en het beweegproject ‘Fit met Forta4u’. Wij helpen jou met het ontwikkelen van de juiste vaardigheden die jij nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen werken. Afhankelijk van jouw situatie kiezen we het traject dat het beste bij jou past. Wij maken het onmogelijke mogelijk!

 • Wanneer kan ik mij aanmelden bij Forta4u?

  Je kunt je in meerdere gevallen aanmelden. Heb je een Wajong-, WIA-, ZW-, WW-uitkering of een Indicatie Banenafspraak? Dan staan we te springen om je verder te helpen! Contact 

 • Hoe kan ik mij aanmelden bij Forta4u?

  Om je aan te melden bij Forta4u kun je contact met ons opnemen door te mailen naar info@forta4u.nl of bel of app naar 077-3545866. Laat ons weten waarom je je wil aanmelden bij Forta4u en dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen

 • Wat houdt een jobcoachtraject van Forta4u in?

  Tijdens onze jobcoachtrajecten helpen wij  kandidaten in hun zoektocht naar hun ideale werkplek. Door daarnaast letterlijk (ja echt, letterlijk) mee te werken op de werkvloer, krijgen onze jobcoaches een goed beeld van de werkomgeving. Zodoende kunnen ze kandidaten ondersteunen bij het aanleren van werkzaamheden en het contact met collega’s. Zie pagina “hoe helpen we – jobcaochtrajecten”. 

 • Wanneer kom ik in aanmerking voor een jobcoachtraject?

  Je komt in aanmerking voor een jobcoachtraject wanneer je ondersteuning op je werkplek nodig hebt en een Wajong-uitkering, WIA-uitkering of een Indicatie Banenafspraak hebt.

 • Wat biedt het jobcoachtraject van Forta4u mij?

  Ons jobcoachtraject begeleidt jou naar een zelfstandige werkplek op de arbeidsmarkt en geeft je houvast in de toekomst.

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor jobcoaching?

  Je kunt je aanmelden voor ons jobcoachtraject door contact op te nemen met de consulent van je gemeente of je contactpersoon vanuit het UWV. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen, dan regelen wij de rest!

 • Wat houdt een re-integratietraject van Forta4u in?

  Wij helpen jou integreren in de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Met dit traject brengen wij jouw toekomst in beeld en word je door een van onze re-integratiebegeleiders ondersteund in de reis naar jouw mooiere toekomst. Meer informatie over dit traject vind je hier [link naar pagina “Hoe helpen we – re-integratietrajecten]

 • Wanneer kom ik in aanmerking voor een re-integratietraject?

  Je kunt in aanmerking komen voor een re-integratietraject wanneer je een Wajong-, WIA-, ZW-, WW-uitkering of een Indicatie Banenafspraak hebt. Is dat bij jou het geval? Dan maken we graag kennis met je!

 • Wat biedt een re-integratietraject van Forta4u mij?

  Samen met jouw re-integratiebegeleider werk je stap voor stap aan mooiere toekomst waarin je uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk aan het werk kunt. Want de beste manier om je toekomst te voorspellen, is door hem zelf te creëren. Hierbij staan wij dag en nacht voor jou klaar en stellen wij telkens jouw wensen, interesses en mogelijkheden centraal. Deze kandidaten gingen jou al voor! 

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor een re-integratietraject?

  Je kunt je aanmelden voor ons re-integratietraject door contact op te nemen met de consulent van je gemeente of je contactpersoon vanuit het UWV. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen, dan regelen wij de rest!

 • Wat houdt het beweegproject van Forta4u in?

  Tijdens het beweegproject worden fysieke beweging en sport ingezet als middel om sociale- en werknemersvaardigheden te ontwikkelen en te trainen. Aan de hand van ‘Fit met Forta4u’ gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Het beweegproject wordt geheel afgestemd op jouw fysieke gesteldheid (afvallen, spieropbouw, etc.) en doelstellingen. Hiervoor werken wij samen met verschillende sportscholen. Voor meer informatie klik hier.

 • Wanneer kom ik in aanmerking voor het beweegproject?

  Je kunt in aanmerking komen voor een re-integratietraject wanneer je een Wajong-, WIA-, ZW-, WW-uitkering of een Indicatie Banenafspraak hebt. Is dat bij jou het geval? Dan maken we graag kennis met je!

 • Wat heb ik aan het beweegtraject van Forta4u?

  Gedurende het beweegtraject ontwikkel je kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig onderdeel uit te maken van de arbeidsmarkt. Tevens werk je aan je fysieke gesteldheid. Meer weten over ons beweegtraject? Klik dan hier. 

 • Hoe kan ik mij aanmelden voor het beweegtraject?

  Je kunt je aanmelden voor ons beweegtraject door contact op te nemen met de consulent van je gemeente of je contactpersoon vanuit het UWV. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen, dan regelen wij de rest!

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder