We helpen je graag

Heb je een vraag?

We kunnen ons voorstellen dat je na het bekijken van onze website toch nog met enkele vragen blijft zitten. Daarom hebben we de belangrijkste vragen voor jou alvast beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Of begrijp je het antwoord niet helemaal? Geen probleem! Neem dan contact met ons op tel: 077-3545866 of via het onderstaand contactformulier. Wij helpen jou graag verder!

FAQ

 • Wat doet Forta4u?

  Wij bieden jong-volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooiere toekomst – en realiseren deze ook. Wij vinden een passende werkplek die hun kwaliteiten benadrukt en begeleiden hen met een-op-een begeleiding in dit proces. Daarnaast ontzorgen we werkgevers in hun dagelijkse werkzaamheden met deze doelgroep. 

 • Wat kan Forta4u voor mij als werkgever betekenen?

  Het inzetten van mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt is heel inspirerend, maar kan best lastig zijn. Er komt veel bij kijken. Zo zul je moeten zorgen voor de juiste begeleiding, voorzieningen en het bijhouden van de bijbehorende administratie. Klinkt als een hoop gedoe? Geen zorgen, wij regelen alles! Wij ontzorgen je op het gebied van coaching, voorzieningen, ziekteverzuim, bijbehorende administratie en nog veel meer. Benieuwd hoe we dat doen? kijk dan bij onze oplossingen

 • Wat kan Forta4u betekenen voor UWV en gemeenten?

  Forta4u is dé participatie partner voor UWV en gemeenten. Wij vinden een passende werkplek voor jong-volwassenen in uitdagende omstandigheden en begeleiden hen in dit proces. Bij alles wat we doen staat het belang van de kandidaat voorop. Want een volwaardige deelname aan de arbeidsmarkt geeft hen de kracht en het zelfvertrouwen om het leven weer op te pakken en aan te vallen. Onze jaarlijkse evaluaties laten zien dat onze aanpak extreem succesvol is.

 • Wat houdt het beweegproject van Forta4u in?

  Tijdens het beweegproject worden fysieke beweging en sport ingezet als middel om sociale- en werknemersvaardigheden te ontwikkelen en te trainen. Aan de hand van ‘Fit met Forta4u’ gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Het beweegproject wordt geheel afgestemd op jouw fysieke gesteldheid (afvallen, spieropbouw, etc.) en doelstellingen. Hiervoor werken wij samen met verschillende sportscholen. Voor meer informatie klik hier.

 • Wat houdt een re-integratietraject van Forta4u in?

  Wij helpen jou integreren in de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Met dit traject brengen wij jouw toekomst in beeld en word je door een van onze re-integratiebegeleiders ondersteund in de reis naar jouw mooiere toekomst. Meer informatie over dit traject vind je hier [link naar pagina “Hoe helpen we – re-integratietrajecten]

 • Wat houdt een jobcoachtraject van Forta4u in?

  Tijdens onze jobcoachtrajecten helpen wij  kandidaten in hun zoektocht naar hun ideale werkplek. Door daarnaast letterlijk (ja echt, letterlijk) mee te werken op de werkvloer, krijgen onze jobcoaches een goed beeld van de werkomgeving. Zodoende kunnen ze kandidaten ondersteunen bij het aanleren van werkzaamheden en het contact met collega’s. Zie pagina “hoe helpen we – jobcaochtrajecten”.