Wie helpen we?

Wij zijn er voor jou

Heb jij moeite om zelfstandig aan iets nieuws te beginnen? Overzie jij vaak de mogelijkheden van een situatie niet? Ben jij continu bezig met dezelfde zoektocht naar jouw ideale werkplek, zonder resultaat? Wij helpen jong-volwassenen die geregistreerd staan in het doelgroepregister of vanwege een WIA-, Wajong, ZW- of WW (WGA <35%)-uitkering toekomstloos thuis zitten. Wij zijn mogelijkmakers en bewijzen dat ook jij volwaardig kan deelnemen aan onze maatschappij.

Wajong en werken Kunnen wij jou helpen?
Wie helpen we?

WAJONG en werken

Je hebt een WAJONG status en waarschijnlijk ook een uitkering. Je hebt arbeidsvermogen en kunt nu of in de toekomst aan de slag? Forta4u helpt jou om uit vinden welke talenten je hebt en welke omgeving het best bij je past. Het kan zo zijn dat er een opstap is naar betaald werk en wij eerst gaan kijken welke activiteiten het best bij jou passen. Samen maken wij een plan op maat dat je in staat stelt jezelf te ontwikkelen. Een betaalde baan met uitzicht op een mooie toekomst is altijd ons doel.

Wie helpen we?

Indicatie banenafspraak

Je kan een Indicatie banenafspraak verklaring krijgen als je zelfstandig kunt werken bij een gewone werkgever, maar door uw ziekte of handicap niet in staat bent het minimum(jeugd)loon te verdienen. Ook niet als je werkt met een voorziening, zoals een aangepaste werkplek. Je valt dan ook onder de doelgroep van de banenafspraak. Als je een indicatie banenafspraak hebt en nieuwsgierig bent welke mogelijkheden er voor jou zijn dan is Forta4u er om jou te te begeleiden. Wij plannen samen een intake en kijken naar je talent en mogelijkheden. Onze aanpak is altijd gericht op je persoonlijke situatie waarbij wij jou de begeleiding geven naar een zelfstandige toekomst. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij jou bieden, neem dan contact met ons op.

Wie helpen we?

Werken met een ziektewet of WIA uitkering?

Ben je bij je vorige werkgever (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt geraakt, is niet gelukt om bij deze werkgever te re-integreren én ontvang je op dit moment WIA-uitkering? Dan kan Forta4u je helpen om je mogelijkheden in kaart te brengen. Ook als je ziek uit dienst bent gegaan en je een Ziektewet uitkering ontvangt, kunnen wij je helpen. Wij kijken samen met jou vooruit om te zien waar mogelijkheden tot re-integratie en werk liggen.

Wie helpen we?

Werken met een WW (WGA<35%) uitkering

Heb je een WIA aanvraag gedaan, ben je onder de 35% arbeidsongeschikt beoordeeld en ontvang je op dit moment een WW-uitkering, dan kan Forta4u je helpen om de eerste stappen richting werk weer te zetten. Mocht je een reguliere WW-uitkering ontvangen en ben je samen met je arbeidsdeskundige tot de conclusie gekomen dat begeleiding naar werk gewenst is, dan kijken wij ook graag met je naar de toekomst om samen een passende baan voor je te vinden.