Nieuws

Even voorstellen: Tom!

Ik ben Tom Hassink, 26 jaar, geboren in Arnhem maar getogen in Nijmegen. Nijmegen zit in mijn hart, hier voel ik mij thuis in de aanwezigheid van mijn vrienden en familie maar ik vind de wereld ontdekken ook enorm interessant. Zo heb ik in Bangkok gewoond, stage gelopen in Milaan en Salzburg en ben ik in 2022, 5 maanden op reis geweest in Zuid-Amerika. Ook heb ik een rondreis gemaakt in Marokko. Van nieuwe mensen ontmoeten, cultuur snuiven en prachtige plekken zien wordt ik erg gelukkig. Maar ook sport vormt een groot onderdeel van mijn leven, zo ben ik aan het trainen voor een halve triatlon, sta ik geregeld in de sportschool en sta ik af en toe op het voetbalveld met een vriendenteam.

Zoals ik al zei heb ik op verschillende plekken in de wereld gewoond, gewerkt en gereisd. Dit was voornamelijk mogelijk tijdens mijn Hotel Management opleidingen. Gepassioneerd door de horeca en mensen een fijne ervaring verzorgen, besloot ik mijzelf in deze studierichting te ontwikkelen. Na mijn tijd in Wageningen en Leeuwarden, ben ik in 2020 begonnen met werken als restaurant manager bij Nibbles in Nijmegen. Corona maakte ondernemen in de horeca erg lastig in deze tijd, toch heb ik in deze tijd mijn mentale weerbaarheid en veerkrachtigheid kunnen ontwikkelen. In 2022 toen de wereld langzaam bevrijd werd van het coronavirus besloot ik dat het tijd was om een half jaar op reis te gaan in Zuid-Amerika. Dit heeft mij ontzettend ontwikkeld als persoon en veel waardevolle levenslessen gegeven. Daarna ben ik mij in de functie van operationeel manager bij een schoonmaak bedrijf gaan ontwikkelen, hier heb ik een jaar zij aan zij met de eigenaar alle facetten mogen leren kennen van het bedrijf en mijn leidinggevende skills mogen versterken. Hoewel dit ontzettend leerzaam was voor mij, miste ik hier voornamelijk een stuk collegialiteit en voldoening in het werk. Vanuit mijn interesse in de psychologie en mijn intrinsieke motivatie tot menselijk contact en om mensen te helpen, heb ik de opleiding tot coach practitioner van Coach College De Baak gevolgd. Vanuit het idee om mijn opgedane kennis gelijk toe te kunnen passen in de praktijk ben ik op zoek gegaan naar een passende baan en kwam zo terecht bij Forta4U, waar ik de functie van Jobcoach en Re-integratiebegeleider vervul.

Mijn coaching stijl is vanuit mijn leidinggevende achtergrond in de horeca en schoonmaak een tikkeltje directief met liefdevolle vriendelijkheid. Naast directief ben ik ook humoristisch, want ik geloof dat dit verlichtend werkt. Ik sta positief in het leven, ik zie het leven als een reis waarin je je missie mag gaan ontdekken en deze grondhouding neem ik mee in mijn professionele houding in mijn beroep als coach. Ik geef de kandidaat het gevoel dat hij/zij er mag zijn wat zorgt voor veiligheid binnen de relatie tussen mij en de kandidaat. Zo waarborg ik een duurzame vertrouwensband welke de kandidaat in staat stelt om onder begeleiding naar de samengestelde doelen toe te werken.  Met passende nabijheid oplossingsgericht kijken naar de uitdagingen en mogelijkheden die er zijn. Mijn aanwezigheid geeft mensen de ruimte om zichzelf te zijn en zich kwetsbaar en open op te stellen. Ook ben ik als coach rustig en heb ik de volle aandacht voor de kandidaat. Ik geloof dat ik op deze manier een kandidaat de ruimte geef om zijn verhaal te doen en open te zijn over wat hij/zij nodig heeft en we zo samen tot een succesvolle uitkomst kunnen komen.

Neem contact met mij op, Tot snel!

T:  06-42551112.

M: tom@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder