Nieuws

Even voorstellen: Ninon!

Aangenaam kennis te maken,

Mijn naam is Ninon Leemhuis, beweeg- en jobcoach bij Forta4u in Nijmegen. Hoewel mijn roots in Twente liggen, heb ik voor mijn studie mijn thuisbasis verplaatst naar het mooie Nijmegen en ben daar sindsdien gebleven.

Mijn passie voor sport ontstond op jonge leeftijd en bracht me naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar ik sport- en bewegingseducatie (ook bekend als Sportkunde) heb gestudeerd. Na mijn studie heb ik mijn ervaring en kennis toegepast als bewegingsagoog in de geriatrische revalidatiezorg, waar ik waardevolle ervaringen heb opgedaan in het begeleiden van groepen en individuen naar een betere gezondheid en welzijn.

Als coach hecht ik veel waarde aan luisteren en het opbouwen van vertrouwen. Mijn benadering is rustig, empathisch en gericht op het creëren van een veilige ruimte waarin mijn kandidaten zich gehoord en begrepen voelen. Samen werken we aan oplossingen voor diverse uitdagingen en doelen, waarbij ik een toegankelijke en creatieve aanpak hanteer.

Buiten mijn werk ben ik een actieve sporter en geniet ik van het buitenleven. Ik breng veel tijd door op en rondom het handbalveld en sta altijd open voor nieuwe sportieve uitdagingen, zoals wielrennen en deelname aan evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse. Mijn passie voor reizen heeft me al naar verschillende delen van de wereld gebracht, waaronder een halfjaar in Zuid-Afrika voor mijn studie. Maar het meest koester ik de tijd die ik doorbreng met familie en vrienden, waarbij we samen leuke activiteiten ondernemen en mooie herinneringen maken.

Kortom, mijn doel als beweeg- en jobcoach is om mensen te begeleiden naar een leven vol succes, gezondheid en voldoening. Ik wil anderen helpen hun uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, en hen ondersteunen bij elke stap van hun reis naar een zelfstandige toekomst.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Ninon Leemhuis

T:  06-27882143

M: ninon@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder