Nieuws

Even voorstellen: Michelle!

Hi!

Mijn naam is Michelle en ik ben 24 jaar oud. Ik woon op het moment in regio Utrecht, maar ik heb al aardig wat woonplaatsen achter de rug. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Twente, maar voor mijn studententijd heb ik deze ingeruild voor Maastricht en later Nijmegen en Tilburg. Ook heb ik een half jaartje met heel erg veel plezier in Mexico mogen wonen.

Hier heb ik volop genoten van het weer, de cultuur, de mensen en uiteraard het lekkere eten. Ik hou ervan om mij te verdiepen in een andere cultuur en taal en ik vind het dan ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Verder spendeer ik mijn vrije tijd met lezen, sporten en koken…..en natuurlijk leuke dingen ondernemen met vrienden en familie.

Na mijn afstuderen van de opleiding European Studies in 2021 vond ik het lastig om te bedenken wat ik nu echt leuk vond om te doen. Mijn opleiding was erg breed en ik studeerde middenin de pandemie af, waardoor mijn onderzoek erg werd beperkt. Uiteindelijk ben ik uit noodzaak gestart met een marketing baan. Toen werd het al snel duidelijk dat ik hier niet gelukkig van werd en ben ik verder gaan zoeken.

Zo ben ik terecht gekomen bij een traineeship voor consulent binnen het sociaal domein van de gemeente. Ik kreeg de kans om op gedetacheerde basis een jaar als arbeidsconsulent voor de doelgroep jongeren te werken. Zo kwam ik erachter dat ik het werkveld echt superleuk vond, alleen voelde ik mij iets te ver verwijderd van de kandidaten in mijn caseload. Ik wou graag dichterbij hen staan en meer hands-on hulp kunnen bieden. Om deze reden ben ik gestart bij Forta4U als jobcoach/re-integratie begeleider.

Voor mij is het belangrijk om een goede band op te bouwen met iemand om zo een goede samenwerking te waarborgen. Hierbij staan eerlijkheid, vertrouwen, doelgerichtheid en respect voor elkaar bovenaan. Zolang we weten wat van elkaar kunnen verwachten, geloof ik dat we het heel ver kunnen schoppen samen!

Deze boekenwurm en backpacker staat klaar om het beste in de kandidaat naar voren te laten komen!

T:  06-41788114

M: michelle@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder