Nieuws

Even voorstellen: Jeroen!

Mijn naam is Jeroen Hoogveld, 30 jaar en woonachtig in de oudste (en mooiste!) stad van Nederland, Nijmegen!
In mijn vrije tijd combineer ik iets sportiefs graag met wat ontspanning, zo staat één rondje hardlopen tot twee biertjes op het terras!
Daarnaast ben ik groot fan van film, fotografie en geschiedenis. Dat laatste vond ik zo leuk dat ik er een studie van gemaakt heb. Ondanks dat ik uiteindelijk van geschiedenis niet mijn beroep heb gemaakt heb ik er elke dag nog wat aan. Zo kun je veel zaken uit de actualiteit in perspectief zetten en krijg je een mooi afgewogen beeld van het nieuws.
Daarnaast reis ik graag en zoek ik ook daar de geschiedenis op; oude kastelen bezoeken, historische binnensteden afstruinen én je laten onderdompelen in een oude, onbekende cultuur!

Qua werk ben ik op mijn best in een functie waar ik de snelheid van sales kan combineren met een stuk inhoud én een functie waar ik kan werken vanuit een sociale grondslag. De afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest in de uitzendbranche en heb daar veel gevallen gezien van uitstekend (SROI) personeel dat niet goed kon aarden op een werkplek doordat de juiste ondersteuning ontbrak, vandaar dat ik daar met volle overgave een stokje voor wil steken in de rol van Social Sales Navigator bij Forta4U Werk! Samen kunnen wij voor iedereen in Nederland een prettige werkplek creëren, daar geloof ik in én dat gaan we realiseren.

In mijn rol schakel ik met de vele bedrijven in Nederland die hard op zoek zijn naar personeel én openstaan voor gemotiveerd SROI Toppers! Wil jij als eigenaar, bedrijfsleider of HR-medewerker de perfecte kandidaat niet mislopen? Bel mij dan snel via onderstaand nummer of stuur een appje.

Tot snel!

T:  06-10024673

M: jeroen@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder