Nieuws

Even voorstellen: She Zhong!

Mijn naam is She Zhong, 27 jaar jong, geboren en geadopteerd uit China, in Venlo opgegroeid en grootgebracht.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en kijk graag naar series op Netflix. Ook spreek ik regelmatig iets af met mijn familie, vriend en vriendinnen. Mocht je mij kwijt zijn, kun je mij vinden in de sportschool of ben ik bezig met fotografie. Mijn karakter omschrijf ikzelf als betrouwbaar, een gezonde dosis doorzettingsvermogen, open en empathisch.

Ervaring heb ik opgedaan in de horeca en kinderopvang. In 2018 ben ik geslaagd voor mijn HRM diploma. Mijn wens was om mensen te helpen met het vinden van een nieuwe baan. Ik werk het liefst in een klein bedrijf waar een prettige werksfeer is. De omgang met collega’s en kandidaten is voor mij erg belangrijk. Omschrijf me als een mensenmens, praat graag met verschillende culturen en luister graag naar levensverhalen. Stil zitten is niks voor mij en houd me het liefst bezig met diverse taken in mijn werkveld.

Tijdens mijn zoektocht op socials ben ik terecht gekomen op de site van Forta4U. Zij zochten een recruiter. Dit sprak me meteen aan. Vooral de doelgroep waarmee ik ga werken. Ik vind het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan en in een prettige werkomgeving terecht komen die passend is, maar vaak ook op maat gemaakt!

Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en hen te helpen met hun zoektocht naar het vinden van een nieuwe baan en plek in deze maatschappij!

In mei 2024 ben ik begonnen als recruiter bij Forta4u. Ik ben hen zeer dankbaar voor het vertrouwen in mij en de kans die ze me hebben gegeven. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op!

T:  06-23 33 37 22

M: shezhong@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder