Succesverhalen

Stryker en Forta4u: het werkt gewoon

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Warehousing en distributie

Martijn van Marle, Sr. CEO Logistics Stryker, is verantwoordelijk voor warehousing en distributie van Stryker in Europa. “Bij Stryker zijn we sterk gefocust op het promoten van gelijkheid, diversiteit en inclusie als onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Wij denken dat we als bedrijf beter kunnen functioneren als we daar aandacht aan besteden. Als onderdeel van deze strategie gebruiken wij partners als Forta4u, om ons te helpen bij bepaalde vraagstukken.”

Een monoloog over de samenwerking met Forta4u, vanuit het perspectief van Martijn van Marle.

Diversiteit zorgt voor betere resultaten

“Diverse teams waarin ook mensen met een afstand tot arbeidsmarkt zitten, presteren beter. Er ontstaat als vanzelf een natuurlijke en sterke onderlinge samenwerking. Ik zie alleen maar voordelen en toegevoegde waarde. Als bedrijf moet je begrijpen dat je sommige dingen ánders kunt doen dan je gewend bent. En het is niet zo dat een instructie of een opdracht per se langer duurt. Sommige accenten liggen alleen anders.”

 Diverse teams waarin ook mensen met een afstand tot arbeidsmarkt zitten, presteren beter.”

Forta4u werkt grondig

“Forta4u zoekt vóór plaatsing heel goed uit met wat voor bedrijf ze te maken hebben, welke cultuur er heerst en wat de werkzaamheden zijn. Zodat ze vervolgens de perfecte match kunnen maken. Tijdens het traject is er goede aandacht en begeleiding om te zorgen dat nieuwe medewerkers succesvol zijn en blijven. Hun selectie vooraf en begeleiding zijn gewoon goed.”

“Hun selectie vooraf en begeleiding zijn gewoon goed.”

Weinig papierwerk

“En nee, dat papierwerk valt best mee. Dat neemt forta4u weg. Voor ons is de administratieve belasting hetzelfde als voor ieder andere medewerker. Wij werken op basis van een uitzendbureauconstructie met Forta4u maar we hebben wel de mogelijkheid om medewerkers in dienst te nemen. Dat gebeurt ook met enige regelmaat. Al met al zien wij alleen maar voordelen. Medewerkers zijn gelukkig bij Stryker en wij zijn gelukkig met deze medewerkers.

Met elkaar werkt het gewoon.”

 

 

Terug naar overzicht
Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder