Succesverhalen

Succesverhaal Ingie

….”when fun meets yum”…

Per 3 maart 2023 is Nederland een fantastische bakkerij rijker. Ingie heeft zich vanaf die datum in het diepe gestort om de wereld te gaan veroveren met haar huisgemaakte lekkernijen. En naast dat haar creaties er fantastisch uitzien, kan haar betrokken jobcoach beamen dat ze ook enorm goed smaken!

Tijdens de periode dat Ingie aangewezen was op een WIA uitkering, besloot zij dat het anders moest. Heft in eigen hand en actie! Vanuit hobby ontstond haar idee en groeide uit tot een online sensatie. Na de eerste reeks kleine successen werd het tijd voor het grote geheel, een eigen zaak! Daar kwam echter een hele hoop meer bij kijken en Ingie begon zich af te vragen of ze hier geen hulp in kon krijgen.

Sindsdien is een van onze jobcoaches nauw betrokken geraakt bij het reilen en zeilen van het opzetten van een eigen onderneming. Met handige tips en slimme adviezen raakt het beginnende imperium van Ingie in een stroomversnelling en stromen de bestellingen inmiddels binnen. Ook achter de schermen wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles binnen deze startende onderneming op (deeg)rolletjes loopt. Denk aan financiën, wet- en regelgeving  en social media activiteiten. Kortom, ook hier is ons werk enorm divers en dragen wij ons steentje bij aan het succes van deze taartenkoningin!

Zelf ook enthousiast om een stukje creativiteit te proeven of te bewonderen? Check dan vooral haar profiel en geef je innerlijke zelf de kans van een stukje geluk te genieten, nieuwe bestellingen zijn nog mogelijk!

https://www.instagram.com/ingieshomebakery/

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder