Succesverhalen

Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd!

Forta4u Werk onderscheidt zich van alle andere detacheerders door kennis, kwaliteit en…..

Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd! Juist in een roerige arbeidsmarkt.

Hoe?? Een volledig geslaagde samenwerking van disciplines. We hebben de ambitie om zo veel mogelijk bedrijven te ondersteunen bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uiteindelijk hebben we de intentie om de kandidaat met een contract voor onbepaalde tijd bij de werkgever met een gerust hart achter te kunnen laten.

Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met onze opdrachtgever Chez l’Hêtre
Onze kandidaat heeft na twee halfjaarcontracten bij opdrachtgever Chez l’Hêtre zichzelf een contract voor onbepaalde tijd verworven! De formele werkgever wordt daarmede Chez l’Hêtre, waarvoor dank Nicky van den Beuken!

Waarom kiezen vele opdrachtgevers voor deze opzet?

Arbeidsparticipanten, Wajong, WIA, het is in overheidsland een wirwar van instanties en dito subsidies, er heerst vaak geen maatwerk en geen uniforme regeling.

Wij als Forta4u pakken hierbij de regie, wij werken inmiddels al ruim 13 jaar samen met UWV’s, gemeentes en andere uitkeringsinstanties.

Opdrachtgevers worden zo ontzorgd in het proces van goede aanvragen waardoor nare vorderingen vanuit belastingdienst, foute uitkeringen en nog veel erger, boetes kunnen worden voorkomen!

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder