Succesverhalen

Alles wat je aandacht geeft groeit

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Mickey Slijfer heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een onmisbare en gewaardeerde kracht binnen Steenbergen Transport in Venlo. In 2014 begon hij met opruimwerkzaamheden, maar inmiddels bestaat zijn takenpakket uit veel meer dan dat. 

“Ik doe vanalles. Van schoonmaken, opruimen en vegen tot het laden en lossen van spullen met de heftruck.”

Op een dag zag Mickey tijdens het opruimen van de loods een mooie gele heftruck staan. Het was als liefde op het eerste gezicht, want sindsdien is Mickey niet meer van de heftruck af te slaan. Zijn liefde voor de heftruck heeft hij echter niet van een vreemde, want ook opa Gijs en tegelijkertijd zijn beste vriend, droomde van een carrière als heftruckchauffeur. Helaas heeft opa Gijs deze droom nooit meer kunnen waarmaken. “Dat ik nu werk als heftruckchauffeur zal hem vast en zeker heel trots maken”, aldus Mickey. 

Kleine stapjes maken samen een reusachtige sprong

Mickey maakt kleine stapjes in de goede richting. Af en toe kampt hij met een mindere dag en dat is niet altijd even makkelijk. Toch maakt dat voor Wil Schreurs, begeleider en loodsbaas van Steenbergen Transport, niets uit. 

“Iedereen heeft wel eens een mindere dag, toch? Zolang we hier open en eerlijk over kunnen praten is alles goed.” 

Bij vragen of onduidelijkheden kan Mickey altijd bij Wil terecht. Hij behandeld hem net zoals alle andere werknemers bij Steenbergen Transport, want niemand is meer of minder. Naast de hulp van Wil, krijgt Mickey begeleiding van Natalie Hofstede, jobcoach vanuit Forta4u. Zittend op zijn heftruck verteld Mickey over zijn ervaringen met Natalie. 

“Ik voel mij erg prettig bij Natalie. Alles wat mij dwars zit durft ik tegen haar te vertellen.”

Liefde voor heftrucks en Steenbergen Transport

Mickey hoopt nog lang te mogen rondrijden op de heftruck bij Steenbergen Transport. Mede vanwege de fijne sfeer, de ruimte voor grapjes maar ook vanwege Wil, die hij meer ziet als een collega dan zijn baas.  

Sinds 2012 werken Forta4u en Steenbergen Transport samen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voortdurende aandacht door en voor alle medewerkers geldt als een belangrijke pijler binnen het bedrijf. Hun slogan luidt dan ook als volgt: ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’.

Terug naar overzicht
Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder