Nieuws

Even voorstellen: Tom!

Mijn naam is Tom van Beers, 25 jaar oud en woonachtig in Hilvarenbeek. Mijn grootste hobby’s zijn voetbal en padel. Het voetballen is op jonge leeftijd begonnen bij S.V. Hilvaria, waarna ik de gehele jeugdopleiding van Willem II Tilburg heb doorlopen. Momenteel ben ik actief als aanvoerder in het vaandelteam van S.V. Hilvaria. Naast het voetbal heb ik ook een passie voor padel. Ik sta minimaal één maal per week op de padelbaan en speel regelmatig toernooien/competitiewedstrijden. Naast de sport ben ik iemand die graag mijn tijd doorbrengt met mijn vriendin, vrienden en familie.

Na de focus op het voetbal zijn de pijlen gericht op maatschappelijk vlak. Ik heb gekozen voor de MBO opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg te Tilburg, welke ik na drie jaar heb afgerond. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij de instelling Amarant Groep te Tilburg. Na de stage periode ben ik hier uiteindelijk zes jaar actief geweest als persoonlijk begeleider op een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking. Naast deze baan ben ik in 2018 begonnen aan de HBO opleiding Sportkunde te Eindhoven, welke ik in juni 2022 heb afgerond. Deze afronding heb ik voldaan door mijn scriptie te schrijven in Buenos Aires, Argentinië. Mijn scriptie was gericht op het opzetten van een duurzaam beweegprogramma voor de kinderen van een basisschool in een achtergestelde (arme) wijk. Ik kijk met trots terug op deze leerzame periode en dat het beweegprogramma geïmplementeerd is en nog altijd draait geeft mij veel voldoening.

Met mijn HBO diploma op zak ben ik mezelf opnieuw gaan oriënteren binnen het werkveld. Al snel kwam ik de vacature van Forta4u tegen. Hier kan ik mijn werkervaring, opleidingen en interesses combineren in de rol van jobcoach/beweegcoach. Het individueel te werk gaan en het resultaatgericht werken vind ik uitdagend en dat is iets waar ik energie van krijg.

Een luisterend oor, het denken in oplossingen, communicatief vaardig, doelgericht en het aangaan van uitdagingen zijn eigenschappen die mij omschrijven als persoon. Daarnaast vind ik het opbouwen van vertrouwen & veiligheid een belangrijke basis van mijn manier van samenwerken. Vanuit hier kan ik samen met jou doelgericht, uitdagend maar realistisch aan de slag om aan de wensen en behoeften te voldoen.

Ik ben heel erg blij dat ik het vertrouwen heb gekregen om als jobcoach en beweegcoach aan de slag te gaan binnen Forta4u en wellicht tot snel!

T: 06-43510179

E: tom@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder