Nieuws

Den Bosch, here we come!

Na Venlo, Amsterdam en Nijmegen wordt Forta4u Jobcoaching en Re-integratie vanaf 1 augustus 2020 ook operationeel in en rondom Den Bosch. Een omgeving met een rijke industrie binnen verschillende sectoren waar wij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werkgevers willen koppelen, en vervolgens begeleiden en ondersteunen in het arbeidsproces. Ons streven is om deze jongeren een mooie en gestructureerde toekomst te bieden.

Wij willen de werkgevers in de regio Den Bosch graag vertellen wat Forta4u Jobcoaching en Re-integratie kan betekenen voor hen en de samenleving waarin iedereen gelijke kansen verdient. Onze organisatie zoekt de samenwerking met bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Samen kijken we hoe dat op een zo prettig mogelijke manier gerealiseerd kan worden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen biedt ook de nodige voordelen voor werkgevers.

Frank Peeters zal gaan fungeren als teamleider en jobcoach in Den Bosch. Frank heeft ruime ervaring binnen deze branche en gaat na een succesvolle periode in Venlo bij Forta4u Jobcoaching en Re-integratie verder in het hart van Brabant. ,,Ondanks de moeilijke omstandigheden die de coronaperiode met zich meebrengt voor bedrijven en onze jongeren bouwen wij verder aan hun toekomst. Juist in dit soort periodes hebben ze ons keihard nodig. Wij pakken door en zijn er voor ze.´´

Heb jij een Wajong-uitkering? Of zit jij in het doelgroepenregister en vind jij het moeilijk om een baan te vinden of te behouden? Laat het ons weten en dan kijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen.

Vragen? frank@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder