Regio Amsterdam, Nijmegen, Tilburg, Venlo

Jobcoach | Re-integratiebegeleider (open sollicitatie)

32 uur tot 40 uur, verdeeld over 5 dagen

Wil je graag bij ons werken?

Forta4U is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast bieden wij coaching op de werkplek zelf. De coaches van Forta4U werken mee op de werkvloer om zo de optimale begeleiding te kunnen bieden, met als doel baanbehoud en uiteindelijk zonder ondersteuning te kunnen werken.

Forta4U is een ambitieus familiebedrijf. We zijn verdeeld over vier vestigingen met het hoofdkantoor in Venlo en de overige drie kantoren in Nijmegen, Amsterdam en Tilburg. Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk dat een ieder zijn specialisme en kracht in kan zetten voor de begeleiding van onze kandidaten. Dat maakt dat wij een erg divers team hebben. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Dit ga je doen:

 • Kandidaten begeleiden in Modulaire Re-integratie-, Werkfit- en Naar Werk trajecten. In deze trajecten zorg je samen met de kandidaat dat gestelde doelen worden behaald en de kandidaat naar een volgende stap op de participatieladder wordt begeleid;
 • Jobcoaching op de werkplek. Samen met de kandidaat en werkgever werk je aan de gestelde doelen en zorg je ervoor dat de kandidaat duurzaam aan het werk blijft;
 • Het opstellen van re-integratieplannen en jobcoachaanvragen;
 • Intensief contact hebben met contactpersonen van UWV en gemeenten om samenwerkingen te optimaliseren.

Dit ben jij!

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau in richting SPH of Social Work;
 • Je hebt kennis van autisme spectrum stoornis en verschillende soorten gedragsproblematieken óf je staat er voor open dit te leren tijdens een omscholingstraject;
 • Je pakt kansen en deinst niet terug voor een uitdaging. Je werkt toekomstgericht en weet dat Rome niet in 1 dag gebouwd is. Je pakt door bij tegenslagen.
 • Je hebt oprechte aandacht voor kandidaten, opdrachtgevers en collega’s. Je bent en blijft voor al je contacten een vertrouwd persoon.
 • Je zet je kennis en kunde continu in om kandidaten, medewerkers, en opdrachtgevers naar een volgende stap te helpen;
 • Je hebt een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit! Liever vandaag dan morgen;
 • Je haalt het beste uit jezelf om bij te kunnen dragen aan de doelen van Forta4u. Je bent ambassadeur van onze missie en draagt deze vol trots uit tijdens je werk;
 • Kennis hebben van sociale wet- en regelgeving van WAJONG, WIA en WW is een pre.

 

Wat wij bieden:

Werken bij Forta4U in deze uitdagende en gevarieerde baan, betekent werken bij een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht centraal staat. Dit begint bij een tof onboardingprogramma waarin je het team leert kennen als ook de ins en outs van het vak. Na dit onboardingprogramma ga je stapsgewijs zelfstandig op pad. Doordat we als organisatie groeiend zijn bieden we jou de kans om vanaf dag één met ons mee te groeien en stellen daar jouw inbreng zeer bij op prijs. Je hebt veel autonomie over jouw eigen weekplanning, deze maak je geheel zelf! Uiteraard betalen we jou ook een marktconform salaris: €2.700,- tot €3.600,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast behoren een laptop en eventueel telefoon van de zaak tot de arbeidsvoorwaarden. Als kers op de taart is het mogelijk om na een half jaar een lease auto te krijgen die je, o.b.v. aantrekkelijke voorwaarden, ook privé mag rijden. Wie wilt dat nou niet?! Voor het eerste half jaar is het van belang dat je de beschikking hebt over eigen vervoer en rijbewijs (uiteraard krijg je je zakelijke kilometers vergoed). Naast inspanning, vinden we ontspanning ook erg belangrijk. Hierdoor staan teamactiviteiten en cultuurdagen met enige regelmaat op de agenda!

Geïnteresseerd?

We staan altijd open voor open sollicitaties en moedigen gemotiveerde kandidaten aan om hun interesse voor Forta4u kenbaar te maken.
Stuur jouw CV én motivatiebrief  naar ralf@forta4u.nl t.a.v. Ralf Bouten, HR Generalist.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!