Helden

Drie “generaties” succes!

Kijk ze shinen. Drie toppers, allemaal onder het dak van onze partner Marquette. Drie verschillende verhalen, drie verschillende levens en drie verschillende achtergronden. Allemaal met hetzelfde succes. Zij hebben dingen mogelijk gemaakt voor zichzelf.

Katherine is de meest recente aanwinst binnen het team van Housekeeping. Net gestart, enorm veel ambities en wil nu door. Doorpakken op haar nieuwe baan, haar leven en haar toekomst. Juist nu, deze foto, is voor haar het moment dat het nu echt tijd is er vol voor te gaan. Dat daar nu nog even hulp voor nodig is van onze Jobcoach? Dat geeft niks, alle hulp is welkom.

Het avontuur van Jennifer houdt juist op bij Marquette. Wat begon als spannend avontuur, is uitgepakt tot een toffe reis door ontwikkelen van competenties en het versterken van haar vaardigheden tot haar eigen persoonlijkheid heen. En deze hele reis heeft haar voorbereid op haar volgende avontuur die ze zelf aan gaat. Coaching is al een tijdje niet meer nodig, daar kan ze inmiddels zelf mee uit de voeten!

En last but not least, Lisa. Gestart bij een andere werkgever, maar daar eenzelfde reis gemaakt als haar collega nu. Zij is het volgende avontuur zelf reeds aangegaan en werkt inmiddels zelfstandig bij haar nieuwe werkgever. En wat gaat het goed. De betrokken coach ziet drie verschillende karakters met dezelfde doelstelling. Ik kan dit en ik ga het maken. En niks houdt me tegen.

En ik, als die betrokken coach, kan niets anders dan een brede glimlach opzetten. Dit, JUIST dit, is waar ik het voor doe. Mensen groeien en bloeien, en ik mocht daar, heel even, een deel van uitmaken. Wat een fantastische baan heb ik toch. Ik ben een mogelijkmaker!

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder