Regio Venlo

Allround Logistiek medewerker – Venlo

24-40

Stryker 

Wij zijn een werkgever die erg betrokken is bij de kandidaten die wij momenteel ook al daar begeleiden. Ze hebben veel begrip voor de doelgroep en kijken altijd samen met de jobcoach hoe ze bepaalde situaties kunnen oplossen. Er zijn wekelijks evaluatiemomenten om vroegtijdig eventuele storingen te kunnen voorkomen. Daarnaast heerst er een zeer prettige werksfeer, wanneer er hard gewerkt wordt is er regelmatig tijd voor een grapje.

Er zijn 7 verschillende functies binnen Stryker en dit ga je doen:

 • Orders picken: Werknemer krijgt een scanner met daarop de producten die hij moet gaan picken in het magazijn. De lijst van producten wordt afgewerkt en wanneer de bestelling compleet is wordt de doos op een lopende band gezet. Deze doos komt dan aan bij de Ship-afdeling.
 • Shipper: Werknemer krijgt de doos via een lopende band van de order pick afdeling binnen en vult de doos met papieren vulmateriaal zodat de producten niet kunnen verschuiven tijdens de reis. De doos wordt gescand met een scanner. Hierna wordt de doos op de juiste manier dicht getapet en weer op de lopende band gezet zodat hij verstuurd kan worden.
 • Kit Builder: Werknemers krijgt een lijst van zijn leidinggevende hierop staan verschillende items die op de juiste plek in een ‘’kit’’ moeten worden geplaatst. Deze ‘’kit’’ wordt uiteindelijk door een chirurg gebruikt tijdens een operatie. Het is dus belangrijk dat alle items in de ‘’kit’’ zitten en dat ze ook op de juiste plaats geplaatst zijn. Wanneer de ‘’kit’’ compleet is, wordt deze gecontroleerd door een collega voordat hij verstuurd wordt richting het ziekenhuis.
 • Werkvoorbereider: Op de afdeling picken zoekt Stryker een werknemer die zich bezig houdt met  het voorbereiden van het pickingproces. De werkzaamheden bestaan uit het vouwen van dozen ten behoeve van het pickingproces.  Daarnaast houdt je de voorraad bij van de pickers zodat deze aan het werk kunnen blijven. Je draagt zorg voor orde en netheid op de werkplaats.
 • Samenstellen Brancards: Op deze afdeling worden brancards gepickt en op wens van de klant samengesteld. Je haalt de brancard en bijbehorende onderdelen uit de verpakking en monteert de gewenste onderdelen naar klantspecificatie. Dit doe je aan de hand van een werkinstructie. Na montage van de brancard wordt deze verpakt en verzendklaar gemaakt.
 • Ompakken/Kitbuilder: Op deze nieuwe afdeling binnen VAS worden artikelen naar stuks of kleinere aantallen omgepakt. Aan de hand van een order haal je de producten uit de verpakking. Je selecteert de juiste, nieuwe, verpakking en verpakt de producten naar de gewenste aantallen. Je voegt de instructie behorend bij dit product toe en maakt de verpakking verzendklaar.
 • Inventory: De werknemer gaat aan de hand van een uitgedraaide lijst of met de scanner de locaties in het warehouse na en controleert de overeenkomsten van de lijst en het daadwerkelijk aantal producten die op de locatie liggen. In deze functie ben je veel aan het lopen en de functie vraagt nauwkeurigheid van de werknemer. Degene begint om 06.30 uur en zal zo’n 4/5 uur per dag en vijf dagen in de week bezig zijn met deze taak. Het is dus belangrijk dat iemand met eigen vervoer naar Stryker kan komen.

Je werkomgeving:

Stryker is gelegen op het industrieterrein Trade Port Venlo. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.

Proefplaatsing / contract:

Je start in een proefplaatsing van maximaal 1  maand. Bij goed functioneren volgt een contract voor minimaal zes maanden met minimaal het aantal uren dat ook tijdens de proefplaatsing gewerkt is.

Jouw profiel

 • Heb je een WIA, WW, Wajong status of val je via de Participatiewet in het doelgroepregister?
 • Ben jij een enthousiast en energiek persoon?
 • Heb je een proactieve houding?

Wat bieden wij jou?

 • Een aanstelling van 6 maanden met uiteindelijk uitzicht op een vast contract
 • Werken in een gezellig team
 • Goede werkgever
 • Duidelijk aanspreekpunt

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?
Solliciteer dan direct door je CV naar sierd@forta4u.nl te sturen. Wil je meer informatie dan kun je Sierd Janssen van maandag tot en met vrijdag bereiken op 06-83708968.