Nieuws

Samenwerking Forta4u en trainingscentrum Simply Fit Roermond

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat ons beweegproject, Fit met Forta4u, een samenwerking is aangegaan met trainingscentrum Simply Fit Roermond!

Dit vitaliteitsproject maakt vanaf nu gebruik van de uitgebreide faciliteiten én expertise van Simply Fit. Door de krachten te bundelen gaan wij onze dienstverlening in Roermond efficiënter en effectiever inzetten. Dit stelt ons in staat om nog meer mensen in deze regio te bereiken en hun re-integratieproces middels beweging te optimaliseren.

Bij het zoeken naar een ‘match’ vinden we het belangrijk dat de sportschool een mensgerichte aanpak hanteert en daarbij oog heeft voor maatschappelijke belangen. De faciliteiten dienen meerdere ruimtes beschikbaar te hebben om zodoende begeleiding op maat te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van drukkere of juist rustigere omgevingen. Simply Fit voldoet aan deze wensen. Onze kandidaten ervaren deze sportschool nu al als een plek waar ze zich welkom voelen en zich in de gym op verschillende vlakken kunnen uitdagen.

Graag willen wij onze dank uitspreken aan het team van Simply Fit. Samen kijken we uit naar een succesvolle samenwerking die de afstand tot de arbeidsmarkt voor velen gaat verkleinen en hen een mooiere toekomst biedt.

Op hun website kunt u een mooie indruk krijgen van de faciliteiten en hun dienstverlening, zie https://www.simplyfitroermond.nl/

 

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder