Nieuws

Even voorstellen: Yonnah!

Hi! Mijn naam is Yonnah den Breejen en woonachting in Meeuwen, Noord-Brabant. Ik ben een  sportief persoon die niet graag stil zit en erg ondernemend is. Zo ben ik vier keer per week in de sportschool te vinden en haal ik veel energie uit het op bewuste wijze bezig zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling en ben ik gedreven om mijzelf te verbeteren.

Doordat ik het gedrag van anderen altijd al interessant heb gevonden, was de stap richting de opleiding Toegepaste Psychologie een logische keuze. Als toegepast psycholoog ben ik professional in het begrijpen en beïnvloeden van menselijk gedrag. Dit pas ik toe door mensen te coachen over de keuzes die ze maken, hoe problemen op te lossen of hier mee om te gaan en mensen te begeleiden bij de route naar verbetering. Gedurende deze opleiding heb ik een sterke affiniteit ontwikkeld voor de combinatie van beweging met psychologie. Deze affiniteit is terug te vinden in zowel mijn keuze voor de gevolgde minor als ook mijn stage en afstudeeropdracht. Zo heb ik de minor ‘Performance coaching en training’ gevolgd, heb ik werkervaring opgedaan binnen de re-integratie en heb ik mijn afstudeeronderzoek gewijd aan de bijdrage van sport binnen de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren. Onder laatstgenoemde valt het ontwikkelen van een persoonlijkheid, het kunnen omgaan met emoties en het op passende wijze reageren op verschillende situaties.

Bij Forta4u ben ik aan de slag gegaan als job- en beweegcoach. Door mijn opgedane ervaringen, ben ik van mening dat bewegen een gouden middel is en niet alleen kan bijdragen aan de fysieke gesteldheid, maar zeker ook aan de mentale gesteldheid van mensen. Verder kan beweging bijdragen aan het ontwikkelen van vaardigheden welke noodzakelijk zijn om uiteindelijk duurzaam aan de slag te gaan. Zo ben ik ervan overtuigd dat de inzet van verschillende bewegingsvormen binnen verschillende (sociale) situaties bijdraagt aan het zelfvertrouwen. Het zorgt voor een ontwikkeling in onder andere het leren aangeven van grenzen, het creëren van autonomie en het maken van passende afspraken. Dit vormt naar mijn inziens een stevige basis om uiteindelijk voor langere tijd aan de slag te gaan binnen een passende baan.

Open, betrouwbaar en doelgericht zijn eigenschappen die mij zowel als persoon en als coach typeren. Oprechtheid en eerlijkheid zijn twee eigenschappen die ik ook zeker in dit werk zal laten terugkomen, wanneer de communicatie duidelijk is heb je naar mijn mening het meeste aan elkaar! De gepassioneerde werkwijze die ik hanteer kan dan ook omschreven worden als direct, eerlijk en gedreven. Met volle aandacht zal ik na je verhaal luisteren en je ondersteunen waar nodig. Echter ligt de verantwoordelijkheid van het verloop van het traject voor een groot deel bij jezelf en ik zal je dan ook  motiveren om ook die volle 100% te geven, net zoals ik dat doe vanuit mijn gedrevenheid.

T:  06-81363423

M: yonnah@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder