Nieuws

Even voorstellen: Wouter!

Andere mensen begeleiden bij de persoonlijke ontwikkeling geeft mij ontzettend veel voldoening! Van kinds af aan was ontwikkelen voor mij al een thema waar ik veel mee te maken kreeg, ooit wilde ik namelijk professioneel keeper worden bij voetbal.

Mijn naam is Wouter Pastoor en ben 25 jaar oud. Na het succesvol afronden van mijn Bachelor opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven ben ik verhuisd naar Nijmegen. Een sprong in het diepe en onbekende, dat tot op heden goed uitpakt!

In en rondom deze prachtige stad kan ik mijzelf op verschillende fronten goed uitdagen. Zo ga ik graag vol passie de natuur in! Het liefst in goed gezelschap trotseer ik de bossen van Nijmegen en omgeving op mijn mountainbike. Daarnaast haal ik ook veel energie uit teamsporten, zo sta ik (wederom) elke donderdagavond en zaterdag op het voetbalveld. Ook ben ik een fervent skiër in het wintersportseizoen. Naast al deze activiteiten hecht ik veel waarde aan mijn sociale contacten en ben een echte familieman.

Als kind heb ik de gehele jeugdopleiding van MVV Maastricht doorlopen, waarbij ik de laatste twee jaar ook mocht ruiken aan het eerste elftal. Tijdens deze periode heb ik veel persoonseigenschappen ontwikkeld, waar ik nu nog van profiteer. Ik kan goed samenwerken, ben communicatief vaardig en heb veel discipline.

Tijdens mijn studie heb ik geleerd om sport in te zetten als middel om naar een groter doel toe te werken. In het derde jaar heb ik mij middels de minor Outdoor Adventure Education verdiept in verschillende methodieken die betrekking hebben op groepsvorming, samenwerking en het verbreden van je comfort zone. Na mijn studie ben ik anderhalf jaar als assistent operationeel coördinator aan de slag gegaan bij een adventure bedrijf in de Belgische Ardennen. In deze periode meegewerkt met meerdere teambuilding en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s. Hierdoor heb ik veel geleerd omtrent het begeleiden van groepen, ontwikkelen van diverse buitensportprogramma’s en aangaan van verantwoordelijkheden.

Na deze leuke periode was ik toe aan een nieuwe uitdaging en zocht ik betekenisvol werk. Dit heb ik zeker gevonden binnen Forta4u waar ik sinds december 2022 werkzaam ben als Jobcoach & Re-integratiebegeleider in de omgeving van Nijmegen.

Tijdens het begeleiden van mijn kandidaten staat in de beginfase het opbouwen van een vertrouwensband centraal.  Hierbij stel ik mij altijd open op en probeer ik in eerste instantie, door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, een onbevooroordeelde inschatting te maken van mijn kandidaten. Door mijn sturende aanpak, waarbij ik samen met de kandidaten een actieplan opstel, daag ik ze ook uit om de regie in eigen handen te nemen. Met als doel om duurzame resultaten te boeken en een win – win te creëren voor de kandidaat en de andere stakeholders. Ik ben namelijk van mening, dat wanneer je eigen regie hebt over zaken, het zelfvertrouwen een “boost” kan krijgen en op die manier de kandidaat in een positieve “flow” terecht kan komen.  Op deze manier draag ik mijn steentje bij om zoveel mogelijk (jong)- volwassenen terug te in hun krachten zetten middels een erkende betaalde baan.

T: +31 6 18519703

E: wouter@forta4u.nl

 

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder