Nieuws

Even voorstellen: Rowan!

Mijn naam is Rowan Vergeldt, ik ben 25 jaar oud en ben woonachtig in Venray. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal en fitness en het kijken van series. Daarnaast houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn vriendin, vrienden en familie.

In 2022 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Venlo. Gedurende mijn studie heb ik mij onder andere gespecialiseerd in productontwikkeling en marketing. Aanzien ik echt een mensenmens ben, ben ik erachter gekomen dat ik toch meer op zoek ben naar een functie waarbij ik veel in contact sta met anderen.

Zo heb ik na het afronden van mijn studie ervaring opgedaan als Recruitment Consultant. Hier heb ik vaardigheden ontwikkeld zoals het onderhouden van klantrelaties, het coördineren van sollicitatieprocedures en het werven en interviewen van kandidaten.

Het contact met klanten en kandidaten vind ik ontzettend leuk. Echter heb ik gemerkt dat mijn drive meer ligt op maatschappelijk vlak. Ik krijg er namelijk veel energie van om mensen te helpen. Daarom sprak de vacature van jobcoach en re-integratiebegeleider bij Forta4u mij direct aan.

Ik ben 2024 dan ook goed begonnen met deze leuke en uitdagende baan en ben Forta4u dankbaar voor het vertrouwen in mij en het warme welkom. Ik omschrijf mezelf als betrouwbaar en behulpzaam. Als jobcoach en re-integratiebegeleider vind ik het belangrijk dat er een connectie is, zodat je elkaar kunt vertrouwen. Bovendien ben ik een teamspeler die gelooft in de kracht van samenwerking om doelen te bereiken.

T:  06-18519704

M: rowan@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder