Nieuws

Even voorstellen: Moon!

Mijn naam is Moon Traa, 25 jaar oud en woonachtig in het mooie Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, hockeyen, fitness of leuke dingen doen buiten de deur. Mijn week zit hier dan ook erg vol mee, ik hockey 3 tot 4 keer per week en fitness 2 keer per week. Naast sport breng ik graag tijd door met vrienden en ga ik vaak met mijn hondje Ollie naar het bos.

Vanuit de middelbare school wist ik al dat ik sportief/sociaal werk wilde gaan doen. Ik ben na het VMBO het CIOS gaan doen in Sittard, waar ik de richting bewegingsagoog heb gevolgd. Na verschillende stages wist ik nog niet zeker wat ik wilde gaan doen qua werk. Toen heb ik besloten om nog even door te studeren, daarom heb ik gekozen voor HBO Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Vanuit HBO Sportkunde heb ik mijn scriptie geschreven bij mijn toenmalige werk, daar heb ik een interventie opgezet voor mensen met Diabetes Mellitus type 2 om te gaan en vooral te blijven sporten/bewegen. Het grootste doel van deze scriptie is het bevorderen van de gezondheid en dat mensen dit uiteindelijk zelf moeten gaan doen.

Via via kwam ik terecht bij Forta4u. Het werk spreekt mij aan omdat het mens- en doelgericht is. Niet alleen maar kijken naar de protocollen, maar vooral naar de persoon zelf. Forta4u is voor mij de perfecte plaats om mijn eerder opgedane ervaringen te combineren als beweeg- en jobcoach. Ik hou erg van een uitdaging en zet graag beweging in als middel. Samen met jou zou ik willen zoeken naar uitdagende, maar realistische doelstellingen.

T:  06-33762698

M: moon@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder