Nieuws

Even voorstellen: Laura!

Mijn naam is Laura Reijntjes en ik ben 27 jaar oud. Ik woon in Grubbenvorst, maar mijn roots liggen in het kleine maar mooie dorpje Broekhuizen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met familie, vrienden en met mijn vriend, ga ik een stuk wandelen naast de Maas met een podcast en ga ik graag op reis om iets van de wereld te ontdekken. Een avondje thuis op de bank met een goede serie vind ik trouwens ook niet verkeerd.

In 2019 heb ik de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond aan de Hogeschool Utrecht. De jaren die daarop volgde hebben vooral in het teken gestaan van het ontdekken van het werkveld en het onderzoeken wat ik graag wil doen. Ik heb in de afgelopen jaren met verschillende doelgroepen gewerkt en ervaring opgedaan op het gebied van schulden en wonen, als Sociaal Werker mogen werken en ik heb mij bezig gehouden met sociale wetten en regels. Erg divers, maar één ding stond voor mij altijd voorop: de mens!

Ik heb ervaren dat ik er veel energie van krijg om mensen te coachen, motiveren en bevorderen richting zelfstandigheid. Daarnaast heb ik het altijd al een uitdaging gevonden om te kijken naar wat wel mogelijk is in plaats van wat allemaal niet kan. En laat dát nu net zijn wat je doet bij Forta4U als jobcoach en re-integratiebegeleider.

In september 2022 ben ik bij Forta4U aan de slag gegaan als jobcoach en re-integratiebegeleider en heb ik de kans gekregen om dit vakgebied te ontdekken. Mijn werkervaring en mijn kwaliteiten komen hierbij goed van pas. Zo ben ik een toegankelijk en geduldig persoon, weet ik iemand te motiveren en kan ik ondersteunen bij het bieden van structuur en duidelijkheid.

Als jobcoach en re-integratiebegeleider vind ik het belangrijk dat er een klik, vertrouwen en duidelijke communicatie is. Dat is de basis van een goede samenwerking waarna er vervolgens stap voor stap gewerkt kan worden aan het behalen van persoonlijke doelen.

Ik ben erg blij dat ik onderdeel uit mag maken van Forta4U en mij in mag zetten om mooie mogelijkheden en kansen te creëren voor onze kandidaten.

Wie weet tot snel!

T: 06-54221979

M: laura@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder