Bartender training

 

Het doel van deze 6 tot 8 weekse cursus is om je voor te bereiden op een echte baan in de horeca. Dit kan een baan zijn in een hotel, achter een bar, in een café, catering etc. De training zal zich niet alleen richten op het leren maken van cocktails. Ook helpen wij je aan een echte baan door middel van een 4 tal workshops sollicitatievaardigheden. Denk hierbij aan onderwerpen als: Hoe je jezelf moet presenteren, wat voor vragen je kunt verwachten tijdens een sollicitatiegesprek, welke antwoorden je moet vermijden en hoe je een motivatiebrief en cv schrijft. Daarnaast willen wij het gezellig hebben en jou beter leren kennen, zodat wij jou kunnen helpen bij het vinden van een goede match bij een nieuwe werkgever!

Het doel van deze cursus is om mensen te ondersteunen naar werk in de horeca. Werken in de horeca betekent werken op onregelmatige tijden, avond- en weekenddiensten.

Gelieve niet te solliciteren als je niet van plan bent om tijdens deze uren of in de horeca te werken. De plaatsen zijn beperkt, wat betekent dat je de kans zou ontnemen aan mensen die deze cursus echt kunnen gebruiken om een ​​betere toekomst op te bouwen.

Data: De training start op 7 mei, de tijdsduur van de dagen waarop de cursus en vervolgbijeenkomsten gepland staan ​​zal ongeveer 4-5 weken zijn. Alle bijeenkomsten zijn verplicht, aansluitend moet je beschikbaar zijn voor sollicitaties en uiteraard een baan. Dit programma is bedoeld voor Oekraïense vluchtelingen en mensen met een Wajong, indicatieafspraak, ZW- of WIA-status.

"*" geeft vereiste velden aan

Rijbewijs?*

Deze vierweekse fulltime cursus vindt plaats van 7 mei t/m 6 juli tussen kantooruren.
Cursusdagen duren ongeveer 7 uur en zijn van maandag tot en met vrijdag.
Ben jij tijdens deze periode beschikbaar?*

Je kan je zelf goed uitdrukken in het Engels*
Heb je momenteel een baan?*
Ik ben beschikbaar voor werk (meerdere opties aangeven):*