Verhalen van kandidaten

Ezels stoten zich niet twee keer tegen dezelfde steen.

Neurodiverse breinen

Net als vele van mijn collega’s, heb ik een neurodivers brein. Met een vorm van autisme en een visuele beperking mag ik mezelf bestempelen als meervoudig gehandicapt. Voor de visuele beperking zijn er goede oplossingen voorhanden om te werken. Zo werk ik met een vergrotingsprogramma dat alles wat ik zie vergroot en naar wens kan ik zelfs het contrast aanpassen.

Helaas zijn er door de jaren heen hiermee veel problemen geweest. Zodra er geen onderhoud aan het systeem wordt gepleegd loopt het programma steeds vaker vast.

Aan alle werkgevers wil ik graag de boodschap meegeven dat bezuinigen op onderhoud van soortgelijke softwarepakketten een slechte zaak is.

Inmiddels heb ik een jaar of drie nauw contact met de functioneel beheerder van het softwarepakket, zodat problemen binnen  24 uur zijn opgelost.

Dank voor jullie aandacht.

Terug naar overzicht
Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder