Succesverhalen

VROEM, VROEM, FORZA met Forta4u!

 

…..‘’Het behalen van mijn rijbewijs geeft me zoveel mogelijkheden! Ik heb altijd in de beveiliging willen werken en ben heel erg blij dat dit me uiteindelijk gelukt is’’…..

Op 1 juli 2021 is Ramon gestart in een proefplaatsing bij Eye Watch Security Group. Op 1 september 2021 werd zijn arbeidsovereenkomst getekend. Een droom die uitkwam voor Ramon!

Ramon had bij indiensttreding geen rijbewijs. Hierdoor was Ramon mobiel beperkt aan het aantal locaties waar hij als beveiliger werkzaam kon zijn. Eye Watch Security Group heeft tal van bedrijfswagens beschikbaar voor haar werknemers. Uiteraard uitsluitend voor werknemers met een rijbewijs. Zijn jobcoach Leon Helgers heeft contact opgenomen met onze samenwerkingspartner Everyday Heroes. Deze stichting neemt samen met Forta4u de laatste obstakels weg, op weg naar een duurzaam dienstverband voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ramon heeft zelf niet de financiële middelen om een rijbewijs te betalen. Dankzij de bijdrage van Everyday Heroes heeft Ramon in december 2022 zijn rijbewijs behaald.

Wij zijn super trots op Ramon!! Dit geeft hem de mogelijkheid om de functie voor de volle 100% uit te voeren en Eye Watch Security Group kan Ramon hierdoor op meerdere locaties inzetten. Een win-win situatie.

We willen Everyday Heroes enorm bedanken voor het meedenken in oplossingen en het mogelijk maken van deze mooie samenwerking. Ramon kijkt uit naar de toekomst!

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder