Succesverhalen

Succesverhaal Laura

 

Hoe belangrijk is het om een goede match te maken tussen competenties, cultuur en omgeving?

Dat heeft Laura zelf ondervonden!

Laura is bij ons via Gemeente Diemen aangemeld voor een traject vanuit het doelgroepenregister. Elly (haar jobcoach) heeft met haar de reis naar deze situatie mogen maken. Door het succes van Laura is Gemeente Diemen gestimuleerd om nog een kandidaat bij haar huidige werkgever een kans te gaan bieden.

De weg was lang. Na de MBO studie pedagogisch medewerker, welke met succes is behaald, was Laura er klaar voor. In 2020 kwam Corona en gooide niet alleen voor Laura roet in het eten. Gedreven als ze was, zorgde ze toch voor een baan. Weliswaar niet in haar beroep van voorkeur, de kinderopvang, maar ging ze aan de slag als medewerkster beeldbank bij de Gemeente Diemen.

Toen Laura na wat teleurstellingen in tussentijd, een contract aangeboden kreeg bij een BSO, groeide  haar zelfvertrouwen en eigenwaarde! Door haar ervaring hier, kon ze uiteindelijk kiezen voor een baan bij een BSO in haar buurt. …”deze BSO voelde als een warm bad”…. Door een goede combi van persoonlijkheid af te stemmen op type werkomgeving is een volledige re-integratie geslaagd. Inmiddels heeft ze haar tweede contract aangeboden gekregen en staat er een dame voor ons die straalt van trots en eigenwaarde! De essentie van het werk als jobcoach, samen werken aan een goede persoonlijke en zakelijke groei! Trots ook op onze Elly. Doorzetten daar waar anderen het opgeven.

 

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder