Succesverhalen

Pathé Zaandam, Zareska Bouva en Forta4u: een gouden driehoek!

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Met wat hulp van Forta4u, de open mind van Pathé Zaandam is het Zareska gelukt: het afdwingen van een arbeidscontract bij de servicebioscoop. Een schitterende prestatie van Zareska, wat haar net dat beetje vertrouwen geeft om volwaardig mee te doen met de maatschappij.

Pathé Zaandam: maatschappelijk verantwoord sinds 2018

“Vanuit Pathé Zaandam zijn we sinds 2018 bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. We hebben meerdere kandidaten in dienst gehad. Begin 2020 werden we benaderd door Forta4u en kort daarna is onze succesvolle samenwerking van start gegaan”,  vertelt Angelica Cotin, één van de vier service managers van Pathé Zaandam. Angelica begeleidt samen met Joost Koek, Zareska, de eerste kandidaat die met begeleiding van Forta4u werkt bij Pathé Zaandam. Zareska werkt 12 uur per week als service employee: de bioscoopzalen schoonmaken en popcorn verkopen behoren onder meer tot haar takenpakket.

Zareska heeft inmiddels een nieuw dienstverband in de wacht gesleept. Angelica: “Zareska is gegroeid in haar rol. Mede omdat ze communicatief vaardiger is geworden. Een eerlijke en open communicatie van mijn kant is belangrijk binnen haar ontwikkeling geweest. Ik bespreek ontzettend veel met Zareska en stel dan vooral veel vragen om zoveel mogelijk over haar te weten te komen. Ik heb gemerkt dat ze hier ook voor open staat.”

“Een eerlijke en open communicatie van mijn kant is belangrijk binnen de ontwikkeling geweest van Zareska.”

Veel voldoening

Angelica geeft aan dat de ontwikkeling van Zareska haar veel voldoening geeft. “Ik vind het mooi om te zien dat ze progressie boekt. Het is ook een geweldige uitdaging om met de ontwikkeling van mensen bezig te zijn. We besteden daar binnen Pathé veel aandacht aan. Onze medewerkers reageren daar erg positief op.”

Angelica vindt het belangrijk dat er in de samenleving een stukje bewustwording wordt gecreëerd voor het feit dat mensen verschillend zijn. “Daar kunnen we veel van en over leren. Ik was voor mijn periode bij Pathé niet echt bekend met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij mijn huidige werk kom ik er steeds meer over te weten en is het besef gekomen dat de ontwikkeling van mensen niet vanzelf gaat. Het is belangrijk om hier samen in te blijven investeren. Als we zeggen dat we er voor iedereen zijn, dan moet dat ook daadwerkelijk gebeuren. In het geval van Zareska doen wij dat samen met Joost Koek van Forta4u op een goede manier.”

“Als we zeggen dat we er voor iedereen zijn, dan moet dat ook daadwerkelijk gebeuren.”

Terug naar overzicht
Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder