Succesverhalen

Maikel is van alle markten thuis

Maikel Linders, iemand met een grote passie voor tractoren en tevens een wajongere, kreeg bij Gecomi B.V. de kans om aan de slag te gaan. Een leverancier van landbouwmachines en onderdelen op het gebied van beregening, tractoren, werktuigen voor de landbouw en nog veel meer. Een bedrijf dat perfect aansluit bij Maikel’s grote passie, namelijk tractoren. Hoewel bij Gijs Giesbers, verantwoordelijke voor de afdeling verkoop van Gecomi, twijfels bestonden over een goede invulling van Maikel binnen Gecomi, wist hij meteen vanaf het begin dat ze op de lange termijn iets voor Maikel wilden en konden gaan betekenen. 

“Het is belangrijk om op een goede en weloverwogen manier iets voor de samenleving te doen”

Matching en begeleiding

Dankzij de wil en bereidheid van Gijs en Erik Cornelissen, eigenaar van Gecomi, kreeg Maikel de kans om aan de slag te gaan bij Gecomi. Daar kon hij van zijn passie voor tractoren zijn werk gaan maken. Maikels zus schakelde via het UWV in Venlo een jobcoach in. “Maikel had nog geen jobcoach en wij vonden het ontzettend belangrijk dat hij, naast de begeleiding van Gijs en Erik, de juiste begeleiding zou krijgen van iemand die daarin is gespecialiseerd.” Dat is het moment waarop zij kennismaakte met Ralf Bouten, onze jobcoach vanuit Forta4u. Al snel bleek Ralf een goede match voor Maikel.

“Ralf houdt zich altijd aan zijn afspraken, denkt na over zaken waar wij niet bij stilstaan en heeft een ontzettend fijne samenwerking met Maikel”

Orde, structuur en netheid

Inmiddels werkt Maikel al een halfjaar bij Gecombi. Vijf dagen per week, vijf uur per dag. Als allround medewerker houdt hij zich bezig met de montage en reparatie van tractoren en andere landbouwmachines. Daarnaast helpt hij met tuin- en park werkzaamheden. “We hebben iedere dag iets voor hem te doen. Hij begint om acht uur ‘s morgens en werkt tot kwart voor twee in de middag. Dit verloopt erg soepel. Maikel is van alle markten thuis, werkt gestructureerd en houdt van orde en netheid.” 

“Maikel is van alle markten thuis, werkt gestructureerd en houdt van orde en netheid”

Maikel voelt zich als een vis in het water bij Gecomi. Hoewel hij eerder al geregeld over de vloer kwam als klant, werkt hij nu met trots voor het bedrijf. “Maikel werkt keihard, soms te hard. Hij moet af en toe wat meer aan zichzelf denken.”, zegt Gijs. “Naast het feit dat Erik en ik hem de begeleiding willen geven die hij verdiend, zijn wij ontzettend blij met Ralf, de jobcoach van Forta4u. Ralf heeft veel kennis van zaken en weet hem op de juiste manier te begeleiden zodat hij zich volledig bij ons kan ontplooien.”

“Ralf heeft veel kennis van zaken en weet hem op de juiste manier te begeleiden zodat hij zich volledig bij ons kan ontplooien.”

Terug naar overzicht
Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder