Succesverhalen

Fit met Forta4u

Mijn naam is Dani, ik ben 40 jaar en moeder van twee kinderen. Ik stel erg hoge eisen aan mezelf en loop mezelf daardoor vaak voorbij. Door een burn-out, die overging in een depressie kwam ik in de bijstand. Via de gemeente Diemen ben ik bij Forta4u terecht gekomen. Uit bed komen en actief worden waren voor mij grote uitdagingen. Ik had verwacht dat ik te weinig energie zou hebben om te gaan bewegen. Gelukkig kon ik binnen het project beginnen met één keer in de week bewegen. Hierdoor moest ik mijn bed uit en werd ik ook actiever. Ik merkte dat ik er energieker van werd. Het bewegen werd uitgebreid naar twee keer per week. Door het bewegen ben ik bijna 20 kilo afgevallen en werd ik vooral weer productief in huis. Mijn huishouden kwam weer op orde en ik kon weer doelen stellen voor mezelf. Het doel was om vroeg op de sportschool te zijn meerdere keren per week zodat de overstap naar werk makkelijker werd. Inmiddels ben ik op een werkervaringsplek aan het werk en beweeg ik daarnaast structureel.

Jordy, mijn beweegcoach van Forta4u, houdt nauw contact en is erg begripvol. Door geen druk te voelen verloopt alles fijn. Dit betekent niet dat je niet moet komen opdagen, maar alles is laagdrempelig. Het werkt voor mij op dit moment het beste om alles rustig op te bouwen. In plaats van gas erop, moet ik afgeremd worden en Jordy heeft me daar uitstekend bij geholpen. Kortom, ik kan iedereen het beweegproject aanraden. Ook al heb je het gevoel hier geen energie voor te hebben.

Beweegcoach Jordi is erg trots op Dani. ‘’Dani is in april gestart met het beweegproject ‘Fit met Forta4u’. Binnen dit project wordt beweging ingezet als middel om te werken aan diverse doelstellingen. Dani had behoefte aan een stok achter de deur en ik ben blij dat ik haar hierbij heb kunnen helpen. Deelname aan het project heeft Dani letterlijk geactiveerd en samen hebben we ervoor gezorgd dat ze de juiste vervolgstappen heeft gezet. Ik ben ontzettend trots dat ze momenteel al bijna 20 kilo kwijt is en mooie stappen maakt bij haar werkervaringsplek. Ze had het gevoel dat ze stilstond en continu tegen hetzelfde probleem aanliep. Mooi om te zien dat het beweegproject hier verandering in heeft gebracht. Dit succesverhaal geeft zowel Dani als mijzelf veel energie!’’

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder