Van junior tot Ambassadeur

Het was een mooie januaridag in 2022 dat ik werd gevraagd om een aantal artikelen te gaan schrijven voor Forta4u vanuit locatie Amsterdam.

Mijn naam is Jasper Smit. Sinds 1 juli 2015 ben ik werkzaam op de financiële administratie, sectie debiteuren en crediteurenadministratie van de Gemeente Amsterdam. Forta4u begeleidt me sinds 1 april 2016 vanuit het UWV met wederzijdse tevredenheid en succes, u kunt uit mijn verhalen lezen hoe dit allemaal is bereikt samen.

Waar ik vaak tegenaanloop is dat een onzichtbare beperking, voor velen niet duidelijk is en dat daar soms niet goed mee wordt omgegaan.

Gedurende de zeven jaren dat ik voor mijn werkgever werk, is het vaak lastig gebleken om balans te houden tussen het moeten leveren van snelheid en de kwaliteit die hiermee gepaard gaat. Arbeid technisch gezien zit dit hem dat vooral ook in de verhouding kwaliteit en de snelheid. Dit is gelukkig verbeterd. Er heeft een loonwaarde meting door het UWV plaatsgevonden. Sinds enkele weken krijg ik naar rato van werkuren ook daadwerkelijk productie toebedeeld.

….”the computer says no…., how could we solve the problem”……

Om u inzicht te geven in mijn brein en hetgeen ik heb bereikt op het werk heb ik twee columns voor u bedacht, waarvan de eerste gaat over de werking van neurodiverse breinen.

Benieuwd naar de columns? Houd dan onze pagina in de gaten!

Terug naar overzicht
Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder