Helden

Succesverhaal Wendy

Toen ik werd aangenomen kon ik het niet geloven en was dolgelukkig. Ik dacht dat ik zou worden afgewezen vanwege mijn uiterlijk.                                                                                                     Dit werk is altijd mijn droombaan geweest en nu is het tegendeel bewezen doordat ik als toezichthouder bij een zwembad mag werken.

Ik ben trots op hoe ik ervoor sta en dat ik hier mag bijdragen. Optisport heeft mij een kans gegeven en daar ben ik hun erg dankbaar voor. Ik voel mij gewaardeerd en ik heb een plek gekregen in de maatschappij. Mijn doel is om zweminstructeur te worden en ik kijk ernaar uit om te groeien in mijn werk. Dan kan ik uiteindelijk toch ook met kinderen gaan werken, heerlijk!

Mijn advies voor iedereen met dezelfde vraagstukken; volg je dromen, je komt er wel! Niks is onmogelijk. Als je jezelf op een doel focust, komt de rest er achteraan. Mijn leidinggevende Simone en jobcoach Jeanine van Forta4u ben ik enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder