Helden

Succesverhaal Stefan

Hoi, mijn naam is Stefan,

Ik heb 30 jaar ervaring in de keuken, voornamelijk als patissier, waarvan de laatste 21 jaar bij Grand Hotel Krasnapolsky.

Vlak voor de Covid pandemie kwam ik – wegens omstandigheden – zonder baan te zitten. Dit was uiteraard heel vervelend.

Binnen de grenzen en mogelijkheden van mijn belastbaarheid, moest ik een passende baan zoeken. Maatwerk dus, geen gesneden koek althans…..

Via het UWV kreeg ik een voorziening op re-integratie.

Samen met mijn re-integratie begeleidster Lotte heb ik een traject doorlopen waarbij we samen hebben onderzocht wat passende mogelijkheden waren. Door op verschillende plekken mee te kijken en werken kon ik enerzijds dingen afstrepen, maar nog belangrijker, ik kreeg weer positieve energie van hetgeen wél mogelijk was.
Uiteindelijk voelde ik mij bij Hutten bedrijfscatering – na een dag meewerken – heel erg op mijn gemak. Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen en ben hier op locatie Canon Europa in Amstelveen inmiddels bijna een jaar aan het werk.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik bereid de lunch voor en ik kan mijn creativiteit zeker ook kwijt in het maken van desserts. Er is ruimte voor eigen inbreng. Dat ik iets doe wat ik goed kan en mij ook nog eens plezier geeft, zorgt weer voor zelfvertrouwen.

Dank voor de kans Hutten bedrijfscatering!

 

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder