Een plek waar je mag zijn wie je bent en mag worden wie je wilt zijn

Een plek waar je mag zijn wie je bent en mag worden wie je wilt zijn. 

Van Steen bv heeft gekozen voor een samenwerking met Forta4u Werk; Forta4u werk ondersteunt bedrijven bij de inzet van talent uit diverse doelgroepen;

Van Steen bv is een van de meest complete bedrijven op het gebied van Elektro Mechanisch Onderhoud in de Benelux. Binnen het familiebedrijf, dat in 1971 is opgericht door Jan van Steen en momenteel wordt geleid door zijn drie zoons Arjan, Sander en Marcel, heerst een cultuur waar iedereen welkom is mits diegene beschikt over de juiste motivatie en goede werkhouding. Deze gedachtegang sluit naadloos aan bij de principes van Forta4u.

Na de kennismaking tussen Van Steen bv en Forta4u is er een vacature opgesteld. Aansluitend is onze zoektocht gestart naar de juiste kandidaat. Onze aanpak heeft ertoe geleid dat Gwengelo recentelijk is gestart bij Van Steen BV. Gwengelo is een echte doener, hij wilt zodoende graag praktisch bezig zijn en het liefst werken in een omgeving waarin je direct resultaat ziet. Kijkende naar de huidige arbeidsmarkt  zijn er veel banen beschikbaar, maar in combinatie met leuk werk én een fijne werksfeer was dit best even puzzelen. Deze puzzel heeft hij samen met zijn jobcoach Lynn in het werkfittraject opgelost.

Met de juiste mensen om je heen kom je er wel!

Na een kennismaking en meeloopdag is Gwengelo direct, via Forta4u Werk, op contract gestart bij Van Steen BV. Om het werk voor Gwengelo passend te maken, heeft hij een eigen project toegewezen gekregen waarin het accent wordt gelegd op zijn kwaliteiten en interesses. Het feit dat Gwengelo met open armen is ontvangen door zijn collega’s, op een passend niveau verantwoordelijkheden krijgt toegewezen en de juiste begeleiding ontvangt maakt dit succesverhaal compleet. Naast dat wij enthousiast zijn, is ook mede-eigenaar Sander erg positief over Gwengelo en de samenwerking.

Sander van Steen, directeur van Steen BV:

Gwengelo is een leuke en collegiale man die erg goed aansluit bij ons bedrijf. Hij is betrokken, neemt verantwoordelijkheid voor zijn werk en draagt zorg voor kwaliteit. Ook merken we dat hij met plezier naar het werk komt. Door goede werkinstructies en de juiste inzet kan hij zijn werkzaamheden goed en zelfstandig uitvoeren , dit vinden wij erg belangrijk. Dat Gwengelo zijn werkzaamheden en werkomgeving leuk vindt is natuurlijk net zo belangrijk’. Sander vervolgt: ‘een goede begeleiding van Forta4uWerk is erg belangrijk. De regelmatige bezoeken van jobcoach Lynn worden door Gwengelo en mij als erg positief ervaren. De opstart was van meet af aan goed.

Het allerbelangrijkste is dat Gwengelo erg tevreden is over zijn werkplek

Naast dat ik de werkzaamheden erg leuk vindt, heb ik het gevoel dat ik écht bij het team hoor. Hierdoor voel ik de ruimte om mezelf te zijn. Dit heb ik nooit eerder gehad

Good to know: dit succesverhaal heeft ertoe geleid dat we kort geleden een nieuwe vacature hebben opgesteld. Link vacature Op naar meer! #kansencreëren #300000jongvolwasseneneentoekomst

Terug naar overzicht
Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder