Nieuws

Even voorstellen: Kim!

Mijn naam is Kim Stikkelbroeck, 27 jaar oud en woonachtig in Venlo. Ik woon hier al mijn hele leven, maar heb tussendoor een uitstapje gemaakt richting de Randstad. Ik heb voor mijn studie een tijd in Amersfoort en Utrecht gewoond. De studie die ik heb gevolgd is HBO Ecologische Pedagogiek aan Hogeschool Utrecht. Hier heb ik met veel plezier gewoond, maar heb er uiteindelijk toch voor gekozen om terug te gaan naar het vertrouwde Limburg.

Eenmaal terug in het zuiden ben ik gaan werken in de Gehandicaptenzorg bij een woonvorm voor jeugdigen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking. Dit werk heb ik altijd met veel plezier gedaan en hierin heb ik mij enorm mogen ontwikkelen. Door het werken met deze doelgroep heb ik mogen ontdekken hoeveel een mens kan en hoe mooi het is dat ieder mens uniek is. Naast mijn ervaring in de Gehandicaptenzorg heb ik ook nog een tijdje in de GGZ gewerkt. Hier heb ik nog meer ervaring op mogen doen als professional.

Na mijn tijd in de zorg ben ik op zoek gegaan naar een baan die mij net iets meer uitdaging gaf en waarbij ik mensen met een gericht doel mag helpen. Zo kwam de vacature binnen Forta4u op mijn pad. Van deze uitdaging werd ik enorm enthousiast en ben ik nu met veel plezier werkzaam als re-integratiebegeleider en jobcoach. Ik geniet van de vrijheid en het vertrouwen die ik krijg vanuit de organisatie en hoop mij nog meer te mogen ontwikkelen binnen Forta4u.

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met sport en sociale activiteiten. Ik speel handbal in Tegelen bij Eksplosion ’71 en ik ga graag naar de sportschool. Ook sta ik altijd open voor andere sporten die op mijn pad komen en probeer ik graag iets nieuws uit. Naast het sporten vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan en met vrienden iets te ondernemen.

Ik ben dankbaar voor de kans die ik krijg ik binnen Forta4u en kijk uit naar alle mooie momenten die ik mag gaan beleven.

T:  06-27053847

M: kim@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder