Nieuws

Even voorstellen: Bono!

Mijn naam is Bono Toatubun, 31 jaar jong en woon sinds kort in het mooie Utrecht, maar ik ben geboren en getogen in het gezellige stadje Roermond. Naast dat je mij 3 tot 4 keer in de week in de gym kan vinden, kan je me ook nog vinden op de hockeyvelden van Rijnvliet waar ik sinds dit seizoen voor speel. Van kleins af aan ben ik altijd bezig geweest met sport, omdat ik van mening ben dat sporten niet alleen goed is voor je fysieke gezondheid maar ook voor je mentale gezondheid. Naast al het sporten ben ik ook echt een sociaal dier en hou ik ervan om bij vrienden of familie te zijn. Monopoly, Keezenspel, Catan, Risk noem het maar op ik ben er erg fanatiek in!

Na het doorlopen van de Horeca Ondernemend Management studie heb ik mij in de corona periode laten omscholen tot personal trainer bij MILO education. Dit om te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling, en ook omdat ik altijd veel affiniteit heb gehad met het coachen en begeleiden van mensen op sportief gebied.

Mijn ervaring in de horeca heeft me geleerd om klantgericht te zijn, communicatieve vaardigheden te bezitten en efficiënt te werken. Dit in combinatie met mijn toewijding voor een gezonde levensstijl en altijd het beste uit jezelf willen halen, past dit precies in het plaatje van werken voor Forta4u als Jobcoach & Beweegcoach. Als Jobcoach & Beweegcoach vind ik dat iedereen een kans verdient om terug de arbeidsmarkt op te komen na lange afwezigheid, bij Forta4u zetten wij beweging in als middel om kandidaten te activeren om uiteindelijk als doel de kandidaat naar werk te begeleiden.

Kandidaten mogen mij zien als vertrouwenspersoon die een luisterend oor biedt, advies geeft en een positieve invloed uitoefent op de groei en ontwikkeling van de kandidaat.

T:  06-55938811

M: bono@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder