Nieuws

Begrip creëren bij Autisme!

Kim – onze jobcoach – begeleidt o.a. bij werkgever Staalmeesters kandidaten met specifieke begeleidingsvraagstukken. In begeleidingsvraagstukken is het van cruciaal belang, dat de leidinggevenden bij een opdrachtgever / werkgever mee worden genomen in een stuk info, mede om begrip te creëren en het uitvoeren van het werk beter af te stemmen!

Eén van onze kandidaten heeft adhd en een vorm van autisme. Bepaalde situaties riepen bij collega’s vragen op. Kim heeft een presentatie voorbereid afgestemd op de behoefte van Staalmeesters, in dit geval de werkgever. Herkenbaarheid tussen autisme kenmerken en de werkvloer werden bezegeld met diverse …”aha”….. momenten. Vragen werden alom door collega’s en leidinggevenden aan Kim gesteld. Situaties werden geschetst en het werd daardoor steeds duidelijker hoe men hierop kan anticiperen en handelen.

Door het creëren van begrip wordt de band tussen betrokkenen versterkt.

Het goed meenemen van de werkgever binnen deze begeleidingsvraagstukken behoort tot onze standaard!

Kan binnen jullie organisatie een verbetering hierin tot stand komen, dan kunnen wij jou hierbij helpen! Neem contact met ons op! Kim@forta4u.nl

Alle vacatures op een rij

Ben je op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar een toffe werkplek en kun jij onze hulp wel gebruiken? Bekijk ons aanbod van vacatures in jouw regio en wie weet zit jouw droombaan ertussen! Weet jij zelf een te gekke werkplek en kun je wel wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

We helpen je graag

Heb je een vraag?

Contacteer ons via telefoon of mail en wij helpen je snel verder