Wat we doen... 

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast bieden wij coaching op de werkplek zelf. De coaches van Forta4u werken mee op de werkvloer om zo de optimale begeleiding te kunnen bieden, met als doel baanbehoud en verzelfstandiging.

Heb jij een WIA of Wajong uitkering, of sta jij geregistreert in het Doelgroepenregister en ben je op zoek naar een passende baan? Neem dan contact met ons op.

Het UWV en de Gemeenten schakelen ons in om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Weet jij zelf een te gekke werkplek? Laat het ons weten..

Re-integratie trajecten 

WERKFITMAKEN

Mocht je al een langere tijd niet gewerkt hebben, kan het in het begin moeilijk zijn om weer zelfstandig aan een leuke baan te komen! Daarnaast kan het zo zijn dat er nog enkele competenties zijn die je nog wil ontwikkelen voordat je aan het werk gaat. Een Jobcoach van Forta4u helpt jou bij het ontwikkelen van deze competenties. Daarnaast kan een Jobcoach je ook helpen om een bepaalde structuur en ritme in je leven te brengen zodat je zelf ook klaar bent om te gaan werken. Hierbij wordt ook gekeken naar wat je kunt, wat je doelen zijn en op welke manier je deze doelen wil gaan behalen. Aan het einde van het traject ben jij er helemaal klaar voor om een betaalde baan te gaan vinden.

NAAR WERK

Als je een Werkfit traject hebt doorlopen of je bent er al klaar voor om direct op zoek te gaan naar een baan, dan past het Naar Werk traject het beste bij jou! Tijdens dit traject ga je samen met je Jobcoach kijken binnen welke sector je het liefst wil werken. Hierbij wordt goed gekeken naar wat je wilt en wat je kunt, maar ook wat je minder sterke kanten zijn. Op deze manier kunnen we een zo goed mogelijke match maken tussen jou en je toekomstige werkgever. Het uiteindelijke doel is om om een baan voor je te vinden waar je je op gemak voelt, waar je werkzaamheden kunt uitvoeren die je leuk vindt en waar je veel kan leren. Een Jobcoach helpt je bij het vinden van deze baan door onder andere samen een CV op te stellen en sollicitatiebrieven te schrijven en samen naar sollicitatiegesprekken te gaan.

Jobcoaching  

COACHING OP DE WERKPLEK

Je krijgt een jobcoach toegewezen welke je intensief begeleidt op de werkplek. De jobcoach zal samen met jou opstarten bij de werkgever, je helpen in het contact met de leidinggevende of collega's én werkt met jou mee op de werkplek. Wanneer jij je op je plek voelt en naar tevredenheid functioneert wordt de begeleiding afgebouwd. Het doel is dat jij uiteindelijk zelfstandig kunt functioneren op de werkplek.

Een jobcoach is er voor jou maar ook voor de werkgever.

Forta4u hecht veel waarde aan jouw privacy.

In het kader van de wet AVG, heeft Forta4u een melding gemaakt bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer: m1572061

17 oktober 2017

Het verhaal van... Manuel

In het verhaal van.. lees je een kort interview waarin mensen die wij begeleiden een beeld geven over het bedrijf waar zij werkzaam zijn en ook over de begeleiding van Forta4u. Lees meer »

12 september 2017

Van festivalbouwer naar assistent kok

Het verhaal van Jordy Schroën. In maart gestart als festivalbouwer in het festival traject en nu op contract als assistent kok bij kwartelemarkt 11.
Lees meer »

21 juni 2017

Forta4u ‘Event Support’: Hard aan het werk op mooie festivals!

Voor zowel Venlo als Amsterdam is het festivalseizoen al een kleine maand bezig. Twéé enthousiaste groepen zijn samen begonnen op het ‘Groove Garden Festival’. De opbouw dag bestond uit het opzetten van een grote festivaltent die gebruikt werd als ‘Hardstyle stage’. Met 14 jongeren en 4 begeleiders was het hard zweten om alles op tijd af te hebben. Een mooie ervaring voor het team waarin een goede samenwerking en doorzettingsvermogen een vereiste was. Lees meer »