Regio Nijmegen

Reparateur (m/v)

32-40

Over het bedrijf:

Dit bedrijf is een transportbedrijf welke gespecialiseerd is in het vervoeren van voedingsmiddelen. Hier bij is hun dienstverlening niet alleen gericht op het vervoeren van de voedingswaren, maar houden ze zich ook bezig met het opslaan hiervan en het verhuren en reinigen van de verpakkingen (de kratten) voor deze voedingsmiddelen. Het bedrijf kent in zijn totaliteit zo’n 1300 medewerkers. Naast hun locatie in Nijmegen, hebben ze een locatie in Winsterswijk en verschillende kantoren en partners in onder meer Groot-Brittannië en Denemarken. Op het moment zijn ze op zoek naar meerdere reperateurs!

Wat houdt het werk in:

De emballageafdeling is de afdeling waar jij als reparateur werkzaam bent. Deze afdeling neemt een erg belangrijke positie in binnen de gehele dienstverlening van het bedrijf. Kratten die zijn gebruikt binnen transport worden hier weer klaar gemaakt voor een volgend transport. Als reparateur houd je je bezig met verschillende taken. Hieronder zijn de taken voor je opgesomd.

 • Repareren van de kapotte emballage. Denk hier bij aan het voorbewerken en lassen van barsten en/of breuken;
 • Controleren en sorteren van kapotte emballage. Inschatten of de kapotte emballage te repareren is en wanneer dit niet het geval is deze kratten apart sorteren.
 • Opruimen en schoonhouden van de werkplek en je gereedschap en apparatuur op orde houden.

Wat bieden zij jou:

 • Een werkplek waar veel gebeurd, collega’s elkaar zien als familie en respect en waardering voor jezelf en elkaar erg belangrijk zijn;
 • Een werkplek waar volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Vanuit de functie als Reparateur kun je jezelf ontwikkelen naar functies als Spoeler, Heftruckchauffeur en Pendelaar. De werkgever denkt graag met je mee en is bereid om te investeren in jouw toekomst.
 • Een half jaarcontract met uitzicht op vast;
 • Een vast aanspreekpunt welke jou helpt bij de uitvoer van de werkzaamheden en meedenkt in jouw ontwikkeling;
 • Een contract t/m 40u p/w. Het opbouwen van uren is in goed overleg bespreekbaar!

Deze functie vraagt van jou:

 • Enige affiniteit (denk hier bij aan opleiding/stage- of werkervaring, maar ook aan interesse in het sleutelen aan bijvoorbeeld een brommer of houtbewerking) met reparatiewerkzaamheden heeft de voorkeur, maar is niet per se nodig;
 • Je bent gemotiveerd, geïnteresseerd in het werken in een logistieke omgeving en wilt graag leren;
 • Je bent iemand die graag in de praktijk bezig is en houdt van fysiek werk;
 • Het is een werkplek waarop veel gebeurd en waar je af en toe moet kunnen schakelen in werkzaamheden als de situatie daarom vraagt. Het is van belang dat je hier tegen kan;
 • Binnen deze functie werk je in twee ploegendienst. Dit betekent dat je de ene week van 06:00u tot 14:30u werkt en de andere week van 14:30u tot 23:00u. Tevens werk je eens in de vier a vijf weken op de zaterdag. De werkgever is bereid om mee te denken wat voor jou passend is. Het is wel van belang dat je je hierin flexibel kunt opstellen.

Doelgroep: 

Deze vacature is er voor kandidaten die in het doelgroepenregister staan

(=wajong of indicatie banenafspraak)

Deze vacature is voor kandidaten die vallen onder de WIA

Werklocatie:

Nijmegen