Regio Nijmegen

Orderpicker

24-40

Over het bedrijf:

Het bedrijf, is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen.Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht.  Op het hoofdkantoor in Bemmel zoeken wij een Orderpicker.

Wat houdt het werk in:

Als Orderpicker werk je in ons hypermoderne magazijn met een robot en een manueel gedeelte, waar je in een enthousiast team verantwoordelijk bent voor uitgaande en inkomende bekabeling naar nationale en internationale evenementen. Je sorteert, controleert en verzamelt bekabeling en toebehoren dat is besteld door de klant voor verhuur. Je zorgt samen met jouw collega’s dat het compleet en gereed is voor transport. Na verhuur sorteer je de kabels, doe je een visuele controle en zorgt dat jouw collega’s van de Technische Dienst het materiaal gereed kunnen maken voor het volgende feestje.

Wat bieden zij jou:

  • Een parttime/fulltime baan (24-40 uur) binnen een informele internationale organisatie met no-nonsense omgangsvormen.
  • Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne ruime werkplek waarin je jezelf op een professionele manier kan ontwikkelen.
  • 24 + 6 te sparen vrije dagen, 8% vakantiegeld, pensioenregeling & bedrijfskleding.
  • We hebben een personeelskantine met poolbiljart, tafelvoetbal en uitgebreide catering (kleine eigen bijdrage) en een sportruimte.
  • Een actieve personeelsvereniging voor feest, een traan en plezier.
  • We bieden doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen & opleidingen en uitgebreid aandacht voor Arbo en veiligheid.

Deze functie vraagt van jou:

  • Je bent fysiek gezond en gemotiveerd
  • Ervaring met technisch materiaal is een pré
  • Je bent bereid om ook buiten de ‘normale’ kantooruren te werken, In bepaalde periodes van het jaar schakelen we om naar een tweeploegendienst.
  • Je bent collegiaal, flexibel, zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Doelgroep:

Deze vacature is er voor kandidaten die in het doelgroepenregister staan

(=wajong of indicatie banenafspraak)

Deze vacature is voor kandidaten die vallen onder de WIA

Werklocatie:

Bemmel

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?
Solliciteer dan direct door je CV naar michiel@forta4u.nl te sturen. Wil je meer informatie dan kun je Michiel Vloet van maandag tot en met vrijdag bereiken op 06-18517074.