Regio Nijmegen

Medewerker Milieustraat

24-38

Prezero
Zoveel mogelijk recycling, zo min mogelijk verspilling. Bij PreZero zamelen we afval gescheiden in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen waar we nieuwe producten mee maken. Zo werken we aan zero waste: geen verspilling van grondstoffen. En dat is hard nodig als we onze aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Werklocatie Arnhem

Wat houdt het werk in?

Welke containers kunnen afgevoerd worden? Houden de klanten zich aan hun toegangsregistratieplicht?  Op onze Milieustraat in Arnhem Noord kunnen burgers hun huishoudelijk grofvuil gescheiden inleveren. Jij snapt als geen ander dat de Milieustraat netjes moet worden onderhouden en dat het voor collega’s èn bezoekers een veilige plek moet zijn. Op deze locatie ondersteun jij bij het inzamelen, vervoeren, lossen, opbulken, sorteren en afvoeren van het afval, en het schoonhouden van het Milieupark.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Tussen 8.00 en 8.30 uur begint je dag in de kantine met collega’s en een kop koffie. Samen nemen jullie de dag- en taakverdeling door. Samen met het team zorgen jullie voor een efficiënte doorstroming en een juiste scheiding van het afval.  Bij de toegangspoort controleer je bezoekers op het afval dat wordt gebracht en verwijs je ze naar de juiste plek op de milieustraat.

Op de Milieustraat ben jij 1 van de aanspreekpunten voor de bezoekers. In hectische en drukke momenten blijf jij rustig en zorg jij voor een goede doorstroom.

Wat bieden wij jou?

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
  • Opleidingen en trainingen
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomst met vaste urenomvang
  • De werkgever is meer dan bereid om mee te denken in aangepaste uren en dagen naar jouw wensen en behoeftes

Wie ben jij?:

Wij zoeken een medewerker Milieustraat die de ambitie heeft om verspilling te voorkomen en kringlopen te sluiten en dit enthousiasme overbrengt. Iemand die feeling heeft met logistieke processen en geniet van de dynamiek en bedrijvigheid op de locatie.

Daarnaast:

  • Weet je wel wat van techniek en transportmiddelen
  • Kan je goed overzicht houden, ben je niet bang om op te treden
  • Ben je makkelijk in de omgang en communiceer je makkelijk

Heb je kennis van de milieu wet- en regelgeving (of ben je bereid deze kennis te leren)

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?
Solliciteer dan direct door je CV naar michiel@forta4u.nl te sturen. Wil je meer informatie dan kun je Michiel Vloet van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0618517074