Regio Nijmegen

Magazijnmedewerker

24-40

Over het bedrijf:

Het bedrijf, is als verhuurbedrijf Europees Marktleider op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur. Wij zijn onderdeel van een groep bedrijven die nationaal en internationaal actief zijn op het gebied van theater, televisie, concerten, festivals en beurzen. Je ziet ons niet direct op de voorgrond. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat anderen kunnen schitteren op het toneel, in het televisieprogramma maar bijvoorbeeld ook op een groot podium in de buitenlucht. Op het hoofdkantoor in Bemmel zoeken wij een Magazijnmedewerker.

Wat houdt het werk in:

Als Magazijnmedewerker werk je in ons hypermoderne magazijn met een robot en een manueel gedeelte, waar je in een enthousiast team verantwoordelijk bent voor uitgaande en inkomende materiaal naar nationale en internationale evenementen. Je verzamelt audio-, video, truss- en lichtapparatuur dat is besteld door de klant voor verhuur. Je zorgt samen met jouw collega’s dat het materiaal compleet en gereed is voor transport. Na verhuur los je de retour gekomen apparatuur, doet een visuele controle en zorgt dat jouw collega’s van de Technische Dienst het materiaal weer kan services voor het volgende feestje.

Wat bieden zij jou:

  • Een Parttime/fulltime baan (24-40 uur) binnen een informele internationale organisatie met no-nonsense omgangsvormen
  • Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste collega’s en een hypermoderne ruime werkplek waarin je jezelf op een professionele manier kan ontwikkelen
  • 24 + 6 te sparen vrije dagen, 8% vakantiegeld, pensioenregeling & bedrijfskleding
  • We hebben een personeelskantine met poolbiljart, tafelvoetbal, gym en uitgebreide catering (kleine eigen bijdrage).
  • Een actieve personeelsvereniging voor feest, een traan en geluk
  • We bieden doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, (interne) cursussen & opleidingen en uitgebreid aandacht voor Arbo en veiligheid.

Deze functie vraagt van jou:

  • Ervaring met technisch materiaal is een pré
  • In het bezit van een geldig heftruck- en reachtruck certificaat is een pré
  • Je bent bereid om ook buiten de ‘normale’ kantooruren te werken, In bepaalde periodes van het jaar schakelen we om naar een tweeploegendienst
  • Je bent collegiaal, flexibel, zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Doelgroep:

Deze vacature is er voor kandidaten die in het doelgroepenregister staan

(=wajong of indicatie banenafspraak

Deze vacature is voor kandidaten die vallen onder de WIA

Werklocatie:

Bemmel

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?
Solliciteer dan direct door je CV naar michiel@forta4u.nl te sturen. Wil je meer informatie dan kun je Michiel Vloet van maandag tot en met vrijdag bereiken op 06-18517074.