Regio Venlo

Klanttevredenheid medewerker

12-24

Fluentenergy
Fluentenergy heeft zich ontwikkeld tot een deskundige en betrouwbare adviseur en partner voor groot- en klein zakelijke afnemers. De kennis, expertise en ervaring stelt fluentenergy als geen ander in staat om op een efficiënte manier het volledige energiemanagement van uw bedrijf uit handen nemen. Dit zodat de opdrachtgever met een gerust kan focussen op de kernactiviteiten.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke baan met veel zelfstandigheid en je zou het leuk vinden om vanuit thuis te werken? Als klanttevredenheid medewerker kun je bij Fluentenergy aan de slag met het uitvoeren van een telefonisch klanttevredenheidsonderzoek. Elke klant die gekozen heeft voor Fluentenergy moet gebeld worden om te bespreken hoe het proces verlopen is.

Hierbij zal je gaan onderzoeken hoe de nieuwe klanten de dienstverlening en de producten van Fluentenergy ervaren. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat wij de klanttevredenheid kunnen gaan verbeteren. De uitkomsten uit de gespreken worden vastgelegd en afwijkelingen worden besproken met de teamleider, bovendien willen we ook verbeteringen inzetten bij het werven van nieuwe klanten.

  • Je werktijden:

In samenspraak met het bedrijf worden de werktijden bepaald.

  • Proefplaatsing / contract:

Werkgever heeft de mogelijkheid om een proeftijd, van één maand, in te zetten. Bij goed functioneren volgt een contract voor minimaal zes maanden met minimaal het aantal uren dat ook tijdens de proeftijd gewerkt is.

Jouw profiel

  • Ben jij een enthousiast, proactief en een energiek persoon;
  • Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract.
  • Een 12/24-urige werkweek.
  • Een salaris van €11,50 per uur.

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?
Solliciteer dan direct door je CV naar yuri@forta4u.nl te sturen.
Wil je meer informatie dan kun je van maandag tot en met vrijdag bereiken op 077-2061015