Regio Amsterdam

Hulp Verhuizer

24-40

Over Studenten verhuis service
Een student, een Peugeot 106 en een aanhanger – dat is hoe dit verhuisbedrijf in 2008 begon. Via een advertentie op Marktplaats waren de student, zijn auto en aanhanger in te huren voor het vervoeren van meubels. Toen de opdrachten bleven binnenstromen, werd de Peugeot verruild voor een Ford Transit en kwam er op 1 april 2009 een officiële registratie bij de Kamer van Koophandel: Student Verhuis Service was geboren. Daarna ging het snel. Vanwege de toenemende vraag werd een tweede bus aangeschaft en werd het personeelsbestand uitgebreid. In het voorjaar van 2011 had Student Verhuis Service inmiddels twintig werknemers in dienst en was het tijd voor een nieuwe stap. Het bedrijf betrok een eigen loods in de Havenstraat. De groei zette door en in 2014 werd overgegaan naar de huidige locatie aan de H.J.E. Wenckebachweg. Na een periode van opschalen en professionaliseren is Student Verhuis Service tegenwoordig de grootste verhuisbedrijven van Amsterdam. Wat begon als vriendenstructuur, groeide uit tot een professionele organisatie met een uitzonderlijke positie.

Functieomschrijving

Dit ga je doen:

Als hulp verhuizer ga je aan de slag binnen een jong team van veelal studenten. Je gaat met 2 a 3 collega’s op pad om de verhuizing die op de planning staat te volbrengen. Zo zal geen één dag precies hetzelfde zijn. Intern kan je worden opgeleid tot een volwaardig verhuizer waarin je alle kneepjes van het vak leert kennen.

Proefplaatsing / contract:

Werkgever heeft de mogelijkheid om een proefplaatsing, van een maand, in te zetten (afhankelijk van de werkervaring). Bij goed functioneren volgt een contract voor minimaal zes maanden met minimaal het aantal uren dat ook tijdens de proefplaatsing gewerkt is.

Jouw profiel

 • Je hebt een Wajong status of je valt onder de Indicatie Banenafspraak bij een van de samenwerkende gemeenten.
 • Je hebt geen problemen met het uitvoeren van fysiek werk.
 • Je bent een aanpakker en fysiek in orde.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Sociaal vaardig om in contact te komen met klanten en collega’s.
 • Nauwkeurig kunnen omgaan met spullen en het beschikken over praktisch en ruimtelijk inzicht.

Wat bieden wij jou?

 • Professionele begeleiding van een jobcoach in een mogelijke proefplaatsing en het dienstverband.
 • Een variërende baan waarbij je lekker met je handen bezig kunt zijn.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en veel bij te leren.
 • Bij goed functioneren kans op een vaste aanstelling.
 • De werkgever is bekend met de doelgroep en staat open voor kandidaten met extra ondersteuning.

Ben je enthousiast geworden, wil je meer informatie of wil je reageren?

Neem dan contact op met Yuri, relatiebeheerder van Forta4u. Je kan Yuri bereiken van maandag t/m vrijdag bereiken op telefoonnummer: 06-34222794 of stuur een mail naar yuri@forta4.nl