Regio Venlo

Belader met opleiding tot C Chauffeur

24-40

Prezero
Zoveel mogelijk recycling, zo min mogelijk verspilling. Bij PreZero zamelen we afval gescheiden in, sorteren en bewerken het tot grondstoffen waar we nieuwe producten mee maken. Zo werken we aan zero waste: geen verspilling van grondstoffen. En dat is hard nodig als we onze aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Wat houdt het werk in? Je doet ervaring op als belader en start met de rijopleiding ‘rijbewijs C’. PreZero gaat samen met jou op zoek naar een passende opleider in de buurt. De opleiding bestaat uit een theoriecursus (drie onderdelen) en als je daarvoor bent geslaagd heb je aansluitend het praktijkgedeelte.

Hoe ziet jou werkdag eruit? Tussen 6.30 en 7.00 uur begint je dag in de kantine met collega’s en een kop koffie. Jullie rijden vandaag een huisvuilroute in de regio Arnhem. Samen nemen jullie de route door: Waar houden we pauze en zijn er nog bijzonderheden op de route;, hoe zit het met de routekennis, zijn er eenrichtingsstraten? Je loopt naar de kraakperswagen en controleert hem op veiligheid en werking. Hierna gaan jullie op pad! Tijdens de inzameling controleer je het aangeboden afval en zorgen jullie samen voor het beladen van wagen. Tijdens de lunch belt de teamleider om te vragen hoe het gaat. Jullie zijn bijna klaar met de route en dat is mooi want jullie hulp nodig is nodig in de wijk van een collega. Jullie springen direct in de wagen om er samen voor te zorgen dat alles wordt opgehaald. Met een volle wagen rijden jullie naar de stortlocatie. Terug op de locatie neem je de bijzonderheden op de route door met jullie teamleider. Je bekijkt alvast welke route jullie morgen rijden. Je wenst je collega’s een fijne avond en gaat op tijd naar huis voor het avondeten.

’s Avonds duik je nog even in het theorieboek voor je groot rijbewijs, want morgen start het laatste deel van de cursus. Na een gedegen opleiding doe je examen en als je slaagt, start daarna de praktijkopleiding.

Wat bieden wij jou?

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
  • Opleidingen en trainingen
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomst met vaste urenomvang
  • Goede begeleiding vanuit Forta4u richting een zelfstandige toekomst

Deze functie vereist van jou:

Je hebt rijbewijs B, vindt het leuk om te rijden en wilt verder! Elke ochtend start jij enthousiast en fris met je werkdag. Je beweegt graag en fysiek werk past bij je. Je hoeft van ons trouwens niet elke dag te sporten hoor… Grapje tussendoor? Vinden we belangrijk, net als veilig thuiskomen en samenwerken. Want wij werken samen, lachen samen en zorgen samen voor schone straten.

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?
Solliciteer dan direct door je CV naar Sierd@forta4u.nl te sturen. Wil je meer informatie dan kun je Sierd Janssen van maandag tot en met vrijdag bereiken op 06-83708968