Regio Nijmegen

Ondersteunend e-bike monteur

32-40

Over het bedrijf

Deze organisatie is dé elektrische fietsenspecialist in Nijmegen en omgeving. Met een team van zeven medewerkers zorgen wij ervoor dat de klant voorzien wordt van het beste advies, hulp en montage aan de fiets. Wij zijn niet alleen professioneel als het gaat om de verkoop van e-bikes, maar ook als het gaat om onderhoud en reparaties van e-bikes . Onze monteurs zijn gediplomeerde e-bike monteurs en dat maakt net even het verschil in kwaliteit. Bovendien is onze persoonlijke service echt klantgericht en voorzien wij iedereen van uitgebreid advies.

Wat houdt het werk in? 

Als medewerker afmontage begint het verkoopproces bij jou. Jij zorgt ervoor dat de fiets volledige rij klaar is en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zorg je ervoor dat onze showroom elke dag gevuld is met de nieuwste e-bikes. Mochten de monteurs hulp nodig hebben, dan schroom jij niet om te helpen.

Om 8:45 start je de dag op met collega’s en een kop koffie. Samen spreken jullie de planning van de dag door en worden bijzonderheden gedeeld. Na de kop koffie ga je aan de slag met de afgesproken planning. Het kan voorkomen dat de monteurs je hulp nodig hebben met het opleveren van een fiets, hierbij schiet je dan te hulp door de fiets weer blinkend schoon te maken. Afhankelijk van je ervaring en kennis kunnen de taken complexer worden. Aan het einde van de werkdag zorg je ervoor dat je werkplek weer in goede staat achter laat, zo kan je de volgende dag weer fris aan de slag.

Wat bieden wij jou?

  • Een functie voor 32 tot 40u per week op regelmatige tijden en dagen. Werkdagen en -tijden in overleg.
  • Een fijne werkomgeving waar je sleutelt aan de meest geavanceerde e-bikes;
  • Een vast aanspreekpunt welke jou begeleidt op de werkvloer;
  • Een salaris conform CAO en opleiding/ervaring;
  • Een hecht team, die graag op vrijdag middag de week samen afsluit met een drankje;
  • Een werkomgeving waar je wordt gezien en een werkgever die bereid is om te investeren in jouw ontwikkeling.

Deze functie vraagt van jou:

  • Je bent loyaal en laat door je leergierigheid zien dat je graag wilt ontwikkelen;
  • Kenmerkend voor jouw karakter is open- en eerlijkheid;
  • Enige technische kennis/inzicht en affiniteit met fietsen is een pré

Doelgroep:

Deze vacature is er voor kandidaten die geregistreerd staan in het doelgroepenregister of een WIA-, Wajong, ZW- of WW (WGA <35%)-uitkering hebben.

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren?
Solliciteer dan direct door je CV naar michiel@forta4u.nl te sturen. Wil je meer informatie dan kun je Michiel Vloet van maandag tot en met vrijdag bereiken op 06-18517074.