AANGENAAM KENNIS TE MAKEN… 

Mijn naam is Stan Keijzers, 30 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Opgegroeid in het mooie Limburg waar ik tot mijn 28e levensjaar heb gewoond. Ik ben een zeer sportief persoon die graag (minimaal) 4 keer in de week in de sportschool wil zijn om mezelf fit en vitaal te houden, zowel mentaal als lichamelijk. In die zin ben ik ook competitief ingesteld en maak ik ergens al snel een spelletje van. Daarnaast houd ik van gezelligheid met vrienden en familie en ben ik een groot fan van wintersport.

Na mijn studie (Sport, Gezondheid & Management) heb ik verschillende traineeships gevolgd bij een financiële instelling. In deze tijd heb ik vooral geleerd wat ik NIET wil doen. Ervaren en bewust geworden van het feit dat je iets moet doen waar je energie van krijgt en plezier uit haalt. Deze ervaring wil ik dan ook overdragen naar mijn kandidaten. Daarnaast zou ik graag sport (bewegen) willen inzetten als middel om meer kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt (sociaal) te activeren!

 

Naast mijn rol als jobcoach vervul ik ook de rol als vestigingsmanager voor team Amsterdam en dit doe ik met veel plezier! Net zoals bij onze kandidaten vind ik het net zo belangrijk dat de jobcoaches in hun kracht worden gezet en de vrijheid ervaren om eigen keuzes te maken en persoonlijk te groeien.

 

Vertrouwen is bij mij de essentie van elke samenwerking en traject wat ik aan ga. Zowel het vertrouwen bij werkgever, opdrachtgever en kandidaat. De relatie met zowel opdrachtgever, extern begeleiders en werkgevers is mijns inziens net zo belangrijk als met de kandidaat. Dit vereist aanpassingsvermogen om op verschillende niveaus met verschillende partijen hetzelfde doel te bereiken. Duurzame plaatsing staat bij mij voorop. Ik zie het als mijn taak om ervoor te zorgen dat het profiel van de werknemer naadloos aansluit op het functieprofiel wat gevraagd wordt bij de werkgever.

 

Focus bij mij ligt daarnaast op leefgebieden rondom de persoon die stabiel moeten zijn om de stap richting werk te kunnen en willen maken. Trajecten waarin hier stabiliteit gecreëerd moet worden ligt mijn kracht. Ik haal snel de essentie uit iemands verhaal en weet snel de juiste vervolgstappen te zetten.